márc 29, 2021
3 Views
0 0

Gyermekbántalmazás miatt letartóztatták a népszerű rockbanda dobosát

Written by

Letartóztatták Steven Johnsont! A Grammy-díjas amerikai rockzenekar, az Alabama Shakes dobosát gyermekbántalmazással, pontosabban kiskorú gyermek szándékos kínzásával, bántalmazásával és kegyetlen megverésével vádolják. A 35 éves zenész múlt szerda óta van őrizetben az alabamai Limestone County Jail nevű börtönben. Ügyét április 7-én tárgyalják – írja a BBC nyomán a 24.hu.

(A legfrissebb hírek itt)

Steven Johnsont 2019 szeptemberében egyszer már letartóztatták, miután megsértett egy családon belüli erőszak elleni védelmi határozatot, amelyet az exfelesége nyújtott be. A nő azzal vádolta a dobost, hogy megfenyegette, zaklatta és fojtogatta őt 2018-as válásukat követően. Három és fél éven át voltak házasok. Johnson 2020 márciusában bűnösnek vallotta magát, s egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Az Alabama Shakes zenekar 2018 óta szünetelteti zenei munkásságát.

Betöltés…

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/alabama-shakes-steven-johnson-gyerekbantalmazas-letartoztattak/dj7n5g4

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?