okt 13, 2020
5 Views
0 0

Gyerekei is segítik, hogy leszokjon róla: függőségéről vallott Szabó Kimmel Tamás – videó

Written by

A Széttépve című előadásban megfogalmazódik az a tény, hogy az emberek jelentős része függ valamitől: drogtól, kávétól, cigarettától, alkoholtól. Csak nem mindegy a függőség mértéke, és a függő személy állapotának, viselkedésének a közvetlen környezetére való hatása.

(A legfrissebb hírek itt)

A színművész elmesélte, ahhoz hogy létre jöhessen ez az előadás több függővel is készítettek interjút egy kutatómunka keretein belül, sőt azt is megosztotta a műsorvezetőkkel, hogy ő is függő, ugyanis dohányzik. Belátja, hogy ez egy nagyon rossz dolog és elárulta, hogy gyermekei is segítik, hogy leszokjon róla.

Beszámolt arról is, hogy az előadásban – amelyet Novák Eszter rendezett – minden mondat és szöveg valóban elhangzott a korábban említett interjúkban. Minden eleme igaz történetek alapján íródott, és a témát feldolgozó dalokkal egészül ki.

Saját karrierjét illetően pedig elmesélte, hogy a Széttépve című színdarab a mai napon látható utoljára, ugyanis megszakította a közös munkát az Orlai Produkciós Irodával is. Azt tervezik Novák Eszterrel együtt, hogy felvásárolják a színdarab jogait, hogy folytathassák annak bemutatását.

Azt is elmondta a Reggeli műsorvezetőinek, hogy szabadúszóként most minden szerepre vevő, és már vannak is munkái, amelyekben a jövőben részt fog venni.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/szabo-kimmel-tamas-szettepve-eloadas-fuggoseg-temaja/6d1y39j

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?