márc 29, 2021
10 Views
0 0

Gyászol Vona Gábor

Written by

ma 21:32

Vona Gábor / Fotó: Varga Imre

Vona Gábor / Fotó: Varga Imre

A közösségi oldalán búcsúzik Vona Gábor a Jobbik korábbi képviselőjétől.

Életének 75. évében elhunyt Varga Géza – tudatta a Facebook-oldalán Vona Gábor. A Jobbik korábbi elnöke a párt egykori képviselőjétől egy fotóval búcsúzott.

„Megrendülve értesültem, hogy Varga Géza, kiváló agrárszakember, a Jobbik volt képviselője nem sokkal 75. születésnapja előtt életét vesztette. Nyugodj békében, Géza!” – olvasható Vona bejegyzésében.

(A legfrissebb hírek itt)

Betöltés…

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szintén megemlékezett Varga Gézáról. Facebook-oldalukon Magyar Zoltán soraival búcsúznak.

Magyar Zoltán: Megtört szívvel búcsúzunk Varga Géza barátunktól, aki 2010 és 2014 között a magyar országgyűlésben velünk együtt szolgálta szeretett nemzetét.

Géza elhivatottsága és tudása kimagasló volt. Mellettem ült a Mezőgazdasági Bizottságban, ahol olyan szemlélettel és alázattal végezte a munkáját, ami példaértékű volt. Rengeteget tanultam tőle, nem csupán a szakmáról, de emberségből is.

Íme, néhány adat ebből az elképesztő életútból:

Kalocsán születt, majd Ausztriában és Svédországban tanult egyetemen ökológiai gazdálkodást. Az 1990-ben alapított Gaia Ökológiai és Vidékfejlesztési Alapítvány igazgatója és az 1992-ben létrehozott Galgafarm Első Magyar Organikus és Fogyasztói Szövetkezet elnöke. Hivatásos agrármenedzser diplomát szerezett angol nyelven, majd az angliai Schumacher College-ban is tanulta a fenntartható vidékfejlesztést. Posztgraduális képzésen vett részt Japánban, mezőgazdaságitermék-marketing diplomát is szerezett a tokiói és az obihirói egyetemen. Beszélt svédül, angolul, németül.

Nyugodj békében!”

Betöltés…

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)
Vona Gábor gyász búcsú varga géza jobbik

www.blikk.hu/aktualis/politika/vona-gabor-gyasz-jobbik-varga-geza-egykori-kepviselo/l0ckx2t

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?