okt 13, 2020
15 Views
0 0

Gyászol a Fradi légiósa, koronavírusban hunyt el a nővére

Written by

Az Istenbe vetett hitről, a futball iránti alázatról, Thiago Silváról és a BL-menetelésről is mesélt Abraham Firmpong (27), a Fradi védője abban a hosszú interjúban, amit a bunteto.comnak adott.

A kőkemény védő elmondta, bármilyen csapás is érje, száz százalékig hisz Istenben. Úgy is, hogy édesanyja már négyéves korában elhunyt, a lánytestvérei is nagyon korán elmentek, így már csak fentről lehetnek büszkék a teljesítményére.

(A legfrissebb hírek itt)

„A lánytestvéreim már csak fentről… Ebben az évben hunytak el, negyvenhárom, illetve negyvenkét évesen. Egyikük koronavírusban, s a járványhelyzet miatt sajnos a temetésükre sem tudtam hazamenni. Bármilyen csapás is érjen, száz százalékig hiszek Istenben. Néha nehéz, lelkileg keménynek kell lenni, de a hitem megőrzöm minden körülmények között” – mesélte az interjúban a védő.

Frimpong emlékezett a közelgő nagy feladatokra is, így a Barcelona és a Juventus elleni meccsekről, Messiről és Ronaldóról is szót ejtett.

„Ha majd játszottam ellenük – és remélem, megadatik –, el tudom talán dönteni, ki a jobb futballista. De ha választani kell, Messire teszem le a voksomat. Világéletemben a Real Madridnak drukkoltam, emiatt ugye Ronaldo közelebb állhatna hozzám, Messi azonban még különlegesebb.”

Saját játékstílusát Thiago Silváéhoz hasonlítja a 2018-ban a Crvena Zvezdától érkezett hátvéd. Ahogy fogalmazott, könnyeden, nyugodtan igyekszik hátul takarítani.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Ezek az izgalmas alkalmazások várnak az AppGalleryben (x)
Olcsóbban és gyorsabban intézné a bevásárlást? Ezt a módszert érdemes kipróbálni (x)

www.blikk.hu/sport/magyar-foci/labdarugas-abraham-frimpong-koronavirus-nover-gyasz/5jmr5nc

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?