febr 23, 2021
8 Views
0 0

Gyárfás ma elkésett a tárgyalásról: nehéz volt a parkolás

Written by

5 perce

Gyárfás Tamás érkezik a bíróságra / Fotó: Blikk

Gyárfás Tamás érkezik a bíróságra / Fotó: Blikk

Budapest – Kisebb késéssel indult a Fővárosi Törvényszéken Gyárfás Tamás pere. A ’90-es évek befolyásos médiavállalkozóját a Fenyő-gyilkosság-ügyében felbujtóként vádolja az ügyészség.

Jó negyedórát késett a tárgyalásról Gyárfás, mert nem talált a törvényszék környéken parkolóhelyet. A tárgyalóterembe magabiztosan érkezett. A hétfői tárgyalási nap nyitva maradt kérdéseire többoldalas nyilatkozatban reagált, amivel arra a – korábban is hangsúlyozott – kijelentésére erősített rá, miszerint egyáltalán nem állt érdekében Fenyő Jánost megöletni.

(A legfrissebb hírek itt)

– Bár sok csúnya dolog történt közöttünk, végül amikor visszakaptam a Napkelte műsorát, megállapodtunk, hogy lezárjuk az ellenségeskedést – emelte ki Gyárfás.

Mint ismert Fenyő János médiavállalkozót 1998-ban ölte meg Budapesten Jozef Rohác, aki emiatt jogerős szabadságvesztését tölti. Az ügyészség a mostani eljárásban azzal vádolja Gyárfást, hogy ő adott megbízást a gyilkosságra. A vád szerint Fenyő János és Gyárfás Tamás között az 1990-es években üzleti, elszámolási vita, hatalmi harc robbant ki az RTV Újság, a Nap TV és más ügyek miatt. Perek indultak, nyilvánosan fenyegették egymást a felek, Fenyő János terhelő adatokat próbát gyűjteni Gyárfásról és lejárató cikkeket íratott róla.

A maratoni per a héten péntek kivételével végig tart.

(Cikkünk frissül)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
.könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Mérgező lehet, ha így fűtünk? Tudatosan is védekezhetünk az ártalmak ellen (x)
Tippek a depresszió legyőzésére és megelőzésére (x)
Gyárfás Tamás Fenyő János Fenyő gyilkosság tárgyalás per

www.blikk.hu/aktualis/krimi/gyarfas-tamas-fenyo-janos-per/yp2rgx2

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?