máj 27, 2021
19 Views
0 0

Gy. Németh Erzsébet: problémás, hogy a kormány nem vette fel a helyreállítási alap teljes összegét

Written by

Gy. Németh Erzsébet: problémás, hogy a kormány nem vette fel a helyreállítási alap teljes összegét

A főpolgármester-helyettes szerint a pénznek bőven lenne helye.

Az európai uniós helyreállítási alapról a kormánynak egyeztetnie kellett volna a fővárossal. Ám nem csak ezt nem tette meg, hanem egyetlen egy, a főváros által benyújtott projektet sem támogatott – ezt Gy. Németh Erzsébet mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A főpolgármester-helyettes azt is problémásnak nevezte, hogy a kormány nem vette fel a helyreállítási alap teljes összegét, holott az unióból érkező pénznek bőven lenne helye. Gy. Németh szerint olyan nincs, hogy a főváros vezetése csendben marad, amikor ilyen hatalmas igazságtalanság éri a budapestieket. Hozzátette: egy esetleges kormányváltás után a fennmaradó összeget is vélhetően igényelni fogják.

A főpolgármester-helyettes szerint sok fejlesztés kellene az összegből, példaként hozta a budai fonódó villamost. Gy. Németh felhívta a figyelmet arra, hogy a kormány senkivel nem egyeztetett a fejlesztésekről.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210527-gy-nemeth-erzsebet-problemas-hogy-a-kormany-nem-vette-fel-a-helyreallitasi-alap-teljes-osszeget

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?