máj 6, 2021
10 Views
0 0

Gy. Német Erzsébet reagált Palkovics Lászlóra: a kormány csak a saját területét nyilváníthatja kiemelt beruházásnak

Written by

Gy. Német Erzsébet reagált Palkovics Lászlóra: a kormány csak a saját területét nyilváníthatja kiemelt beruházásnak

Kezdeményezni fogja a Fudan Egyetem kiemelt beruházássá nyilvánítását – közölte Palkovics László az atv.hu-val. Gy. Németh Erzsébet erre reagálva kijelentette: a kormány csak a saját területét nyilváníthatja kiemelt beruházásnak, sem a Fővárosi Önkormányzat, sem a IX. kerület nem fog a Fudan Egyetem számára semmilyen területet átadni​.

Június elejétől nyitnak a fővárosi szabadtéri színházak

Palkovics László az atv.hu-nak megerősítette, hogy kezdeményezni fogja a Fudan Egyetem kiemelt beruházássá nyilvánítását. 

Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes az Egyenes beszédben reagált a hírre: az összes olyan beruházást, ami kellemetlen a kormánynak, és az emberek szeretnék megakadályozni, ott ez a járható út.

Viszont főpolgármester-helyettes szerint a kormány csak a saját területét nyilváníthatja kiemelt beruházásnak, sem a Fővárosi Önkormányzat, sem a IX. kerület nem fog a Fudan Egyetem számára semmilyen területet átadni.

Gy. Némethnek nincs tudomása arról, hogy kaptak volna Palkovicstól bármilyen ajánlatot. A politikus szerint azt elfelejti a kormány kommunikálni, hogy 540 milliárd forintnyi hitelt vesznek fel, amit a magyar embereknek kell visszafizetni.

Ebből sem a magyar emberek, sem a magyar gazdaság, sem a diákok nem fognak profitálni – jelentette ki Gy. Németh Erzsébet.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210506-gy-nemet-erzsebet-reagalt-palkovics-laszlora-a-kormany-csak-a-sajat-teruletet-nyilvanithatja-kiemelt-beruhazasnak

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?