máj 28, 2021
10 Views
0 0

Gulyás Gergely már útavatás közben is hangsúlyozza, hogy a kormány nagyvonalúbb, mint Karácsony

Written by

A főváros fejlesztése nemzeti ügy, ezért pártpolitikai határokra tekintet nélkül fontos a kormányzat számára – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken.

Gulyás Gergely ezt akkor tette, amikor szilárd burkolatot kapott utakat avatott Budapest XVII. kerületében, Rákosmentén.

Gulyás Gergely hangsúlyozta: a fővárosi önkormányzat gyakorlatával ellentétben, amely “lehúzta” a kormánypárti vezetésű kerületek terveit a főváros útfelújítási programjából, a kormány az ellenzéki kerületeket is segíti.

Jelentős összeget kapnak ellenzéki vezetésű kerületek; a XI., a XIV. és a XVIII. kerületnek összesen több mint egymilliárd forintot ítéltek meg az útépítési programban földutak szilárd burkolattal való ellátására – tette hozzá a politikus.

A miniszter egyébként rendszeres résztvevője a közelmúlt különböző avatásainak. Ott volt, amikor a szegedi Tiszavirág Sportuszodát avatták fel, vagy amikor  a BVSC-Zugló sportkomplexum geotermikus hőellátó rendszerét adták át, de akkor is megjelent, amikor Győrben egy új fürdő alapkövét tették le.

24.hu/belfold/2021/05/28/gulyas-gergely-utavatas-karacsony/

Komment írása

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?