márc 3, 2021
11 Views
0 0

Gulácsiék ismét a Puskás Arénában játszanak

Written by

Erről a Magyar Labdarúgó Szövetség Twitter-oldala számolt be.

Az első mérkőzést szintén a magyar fővárosban rendezték február végén, és azt a meccset 2-0-ra nyerte az angol együttes.

Az európai szövetség (UEFA) a párharc első mérkőzése előtt is jelezte a Liverpoolnak, hogy az Anfield Road mellett legyen lehetőség alternatív helyszínre, a német kormány által bevezetett kötelező karanténidőszak miatt ugyanis a Leipzig játékosainak az Angliából való hazautazásukat követően két hetet elkülönítve kellett volna tölteniük.

Mindez azt jelenti, hogy újra “hazai” pályán szerepelhet a lipcseiek színeiben a magyar válogatott Gulácsi Péter és Willi Orbán, az egyelőre kérdéses, hogy a combsérüléséből lábadozó Szoboszlai Dominik bemutatkozik-e új csapatában.

Ez lesz rövid időn belül az ötödik európai kupameccs a Puskás Arénában: a Leipzig-Liverpool találkozót követően itt rendezték a Borussia Mönchengladbach-Manchester City BL-nyolcaddöntőt (0-2), valamint az Wolfsberger-Tottenham Hotspur Európa-liga találkozót (0-4), továbbá március 18-án itt kerül sor a Molde-Granada El-nyolcaddöntőre is.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Infostart.hu · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?