máj 31, 2021
9 Views
0 0

Görbicz: Furcsa érzés, hogy vége

Written by

A címvédő Győr a Brest elleni vereség után bronzéremmel vigasztalódott a női kézilabda-BL-ben, miután 32-21-re győzött az orosz CSZKA Moszkva ellen.

A bronzmeccs Görbicz Anita pályafutásának utolsó mérkőzése volt, mivel a magyar kézilabda legendája visszavonul, és a nyártól sportigazgatóként folytatja.

„Nehéz volt erre a meccsre felkészülni, nem taktikai szempontból, hanem lelkileg. Örülök, hogy legalább a harmadik helyet sikerült megszereznünk. Támadásban és védekezésben is jól kezdtük a meccset, ez megadta ahhoz a lendületet, hogy gyors indításokból könnyű gólokat lőjünk.

A torna előtt próbáltam nem gondolni a búcsúra, és csak a Final Fourra koncentrálni, most viszont furcsa érzés, hogy vége, de jó, hogy győzelemmel zártuk a hétvégét

A brazil légiós, Eduarda Amorim is könnyek között búcsúzott a győri szurkolóktól, ő 12 év után az orosz Rosztov-Donhoz igazol.

„Nagyon meg akartam nyerni az újabb BL-címet, de ilyen a sport. Hálás vagyok a szurkolásért, és örülök, hogy legalább a harmadik helyet megszereztük, ez is azt mutatja, hogy csapatként játszottunk. Ez most egy szomorú pillanat, de mindenért hálás vagyok” – idézte a brazil klasszist az NSO.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

24.hu/sport/2021/05/31/kezilabda-bajnokok-ligaja-gyor-cszka-moszkva-gorbicz-anita-eduarda-amorim-nyilatkozat/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Kézilabda · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?