nov 22, 2020
6 Views
0 0

Gólyahír doppingolja a Fradi focistáit: sorra érkeznek a kisbabák, akikről a gólöröm mámorában sem feledkeznek el

Written by

– Nagyon örülök, hogy sikerült betalálnom. A meccs előtt mondtam is a feleségemnek, hogy figyeljen, mert úgy érzem, eredményes leszek. Ezért is jelent sokat nekem ez a találat, persze a legfontosabb a három pont. Februárban fog megszületni a kislányom, ez járt a fejemben az ünneplésnél – mondta a Fradi Médiának a védő.

(A legfrissebb hírek itt)

Néhány nappal korábban Sigér Dávid (29) ünnepelt hasonlóképpen, aki a magyar válogatott török elleni Nemzetek Ligája-győzelme (2-0) során első gólját jegyezte címeres mezben. A középpályásnak nem kell már sokat várnia kisfia születéséig.

Sigér Dávid múlt szerdán, a törökök elleni válogatottbeli gólja után ajánlotta fiának a találatot / Fotó: GettyImages

Sigér Dávid múlt szerdán, a törökök elleni válogatottbeli gólja után ajánlotta fiának a találatot / Fotó: GettyImages

– Hétfőre volt kiírva a párom, hamarosan érkezik a pici, de már most igazi úriember, mert megvárta a válogatott- összetartást. Neki szántam a gólomat – árulta el a meccs után Sigér.

A norvég Tokmac Nguen (27) pedig már túl is van a nagy pillanaton, a támadó felesége egy hónapja adott életet kisfiuknak. Szeptemberben, a Paks elleni bajnokin (5-0) ő is családjának üzent gólörömével.

Tokmac a Paksellen mutatta be ezt a gól-örömöt. Azóta megszületettaz első gyermeke / Fotó: Zsolnai Péter

Tokmac a Paksellen mutatta be ezt a gól-örömöt. Azóta megszületettaz első gyermeke / Fotó: Zsolnai Péter

Az újdonsült, illetve leendő édesapáknak van kiktől tanácsokat kérniük akár csapaton belül is, hiszen Dibusz Dénes (30) és Botka Endre (26) is tavaly ősszel lett apuka. Talán ennek is köszönhető, hogy az elmúlt időszakban valósággal szárnyalnak az FTC focistái, akik kedden az olasz Juventusnál vendégeskednek a BL csoportkörében.

– Az apává válás erősíti a férfiasság érzését, ez a büszkeség egy plusz érzelmi töltetet ad a sportolóknak. A pandémia alatti, mindenki számára nehezebb időszakban pedig egy új célt, egy reménysugárt is jelenthet, ami a sok negatív dologról is eltereli a figyelmet – magyarázta lapunknak Hevesi Kriszta pszichológus.

EXTRA AJÁNLÓ
Ezen a híres webshopon november 20-án csap le a Black Friday! (x)
Olcsóbban és gyorsabban intézné a bevásárlást? Ezt a módszert érdemes kipróbálni (x)

www.blikk.hu/sport/csapat/golyahir-doppingolja-a-fradi-focistait-kisbabak/fege6t4

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?