márc 29, 2021
16 Views
0 0

Gődény Györgyöt megint megbírságolták

Written by

“A gyűlés szervezése miatt három fővel szemben fejenként egymillió forint, közülük egy fővel szemben pedig a jogellenes gyűlés tartása miatt is egymillió forint került kiszabásra” – közölte a BRFK a 24.u megkeresésére.

(A legfrissebb hírek itt)

A március 20-ai megmozduláson Gődény György egymilliós bírságot kapott, dupla pénzbüntetés ebben az esetben azért nem illette, mert az eseményen csak szervezőként volt jelen – írja a portál.

Március 20-át követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság a résztvételért 98 emberrel, tiltott csoportosulás miatt pedig 216 emberrel szemben indított eljárást. A tüntetők közül 22 embert a maszkviselés elmaradása, illetve az igazoltatás megtagadása miatt jelentettek fel. Továbbá 19 ember ellen több szabály megsértése miatt is eljárás indult. A jogi felelősségrevonások jelenleg is folyamatban vannak.

Gödény György esetében ez a bírság már a harmadik volt egy hónapon belül. Az előző, február 28-án szintén a Hősök terén tartott tüntetés szervezése és tartása miatt is egymillió forintos büntetést kapott. Gödény a március 15-ei Vigadó téri demonstárció során is kulcsfigurának számított. Az említett megmozdulások bírságait még egyik esetben sem rendezte – írja a 24.hu.

(Kapcsolódó: Rommá büntetik Gődényt és híveit a tegnapi tüntetésért a rendőrök)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/godeny-gyorgy-millios-buntetes-tuntetes/9xddcvl

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?