máj 28, 2021
1 Views
0 0

Ganxsta Zolee elárulta, ez a véleménye az Animal Cannibalsről – videó

Written by

Ganxsta Zolee, azaz Zana Zoltán, művész értelmiségi családban nőtt fel, azonban ő igen hamar másik pályán találta magát. Karrierje elején a Sex Action zenekarban dobolt, később a Ganxsta Zolee művésznévre váltott, majd megalapította a 90-es évek egyik legsikeresebb rap csapatát, a Kartelt – írja a Telex.

(A legfrissebb hírek itt)

A Kartel egy kifejezetten balhés formációnak számított, minden lemezükön ott tündökölt a káromkodásra figyelmeztető felirat, továbbá többször cenzúrázni kellett őket. A 2000-es évektől kezdve Ganxsta felkapott médiaszemélyiséggé vált, egyre gyakrabban szerepelt filmekben, tévéműsorokban továbbá voltak szinkronszínész munkái is.

A zenésznek saját bevallása szerint mindig a periférikus műfajok tetszettek, sosem volt kibékülve a mainstream vonallal.

“Mindig azt tanítottam a lányomnak is, hogy amit a rádióban hallasz, az szar.” – árulta el Ganxsta Zolee.

Ez is érdekelheti: Itt meg mi történt?! Földre küldte Árpa Attilát Ganxsta Zolee

A Kartel úgy vált hihetetlenül népszerűvé, hogy kezdetben egyik másik hiphopsztár sem fogadta el őket. Több esetben voltak kisebb-nagyobb balhéik is. Az egyik ilyen eset az Animal Cannibals duojához kötődik, mikor az Ezittnemaz című számban küldték őket el a fenébe. Ganxsta szerint ma már kifejezetten jó kapcsolatot ápolnak a párossal, ezt az is bizonyítja, mikor egy alkalommal felmentek a színpadra, hogy közösen adják elő Ganxstáékkal az őket ócsároló dalt.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/ganxsta-zolee-animal-cannibals-velemeny-vallomas/yk8gw5k

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?