ápr 5, 2021
5 Views
0 0

Ganxsta és Dopeman újra összeáll? Nagy bejelentést tett a Kartel, de rögtön vissza is vonta

Written by

Bár a bolondok napjához köthető áprilisi szivatás mára már nem akkora divat, azért vannak még régivágású arcok, akik tartják a hagyományt. Ganxsta Zolee és kis csapata is közéjük tartozik: a brigád úgy gondolta, jó poén bejelenteni, hogy a régi tagokkal összeállnak és nevet változtatva újjáalakul a zenekar.

(A legfrissebb hírek itt)

“Nagy híreink vannak: ÚJJÁALAKULUNK! Visszahívtuk az összes régi tagot a zenekarba, és innentől 10 fős lesz a brigád. Alig várjuk az első koncerteket, úgyhogy amint lehet menni, irány a színpad! És ha már ilyen sokan leszünk, a csapat neve ezentúl Kartel és a Ganxsta Zolee lesz, hiszen mégiscsak így igazságos!” – írták a posztjukban a bolondok napján.

Betöltés…

Hogy mennyire jött át a “poén”, azt mindenki döntse el maga. A kommentszekcióban olvasható hozzászólásokból azért szépen látszik, hogy a többség – annak ellenére, hogy szívesen látnák Zoleet és Dopemant egy színpadon – nem vette be a dolgot, ami valljuk be őszintén, a “Kartel és a Ganxsta Zolee” átnevezéssel szinte azonnal elbukott. Ezt később maguk a tagok is elismerték: a pár órával később kirakott posztjukban azt írták, egy csomó üzenetet kaptak, amelyekből kiderült, hogy sokaknál nem ment át az áprilisi tréfa.

Nem baj, majd legközelebb.

“Srácok, nagyon sok üzenetet kaptunk, melyből az derült ki, hogy sokatoknál nem ment át az áprilisi tréfa! Természetesen EZ a jelenlegi hatos felállása a Kartelnek, és ha a Jóisten is úgy akarja, ez is marad!” – olvasható a bejegyzésben.

Betöltés…

(Ez is érdekelheti: Bolondok napja Tankcsapda módra – Fejesék megviccelték Sidit: Jennifer Anistont ígérték a gitárosnak)

Akik mégis bedőltek az álhírnek, azoknak vigaszul itt egy régi klip a Kartel 1999-es Helldorado albumáról:

Betöltés…

EXTRA AJÁNLÓ
A legmegosztóbb papucs végleg meghódította a világot! (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/ganxsta-zolee-es-a-kartel-bejelentes-aprilisi-trefa/f7d9666

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?