máj 26, 2021
7 Views
0 0

Gálvölgyi János: Ha fiatalodnék, azt megünnepelném, de az öregedést nem érdemes

Written by

Gálvölgyi János: Ha fiatalodnék, azt megünnepelném, de az öregedést nem érdemes

A Kossuth-díjas színész ma ünnepli 73. születésnapját, de szerinte olyan nagy ünneplésre nincs ok, “örülünk, hogy megértük”.

Gálvölgyi Jánossal a Blikk készített interjút, a színészt arról kérdezték, hogyan ünnepli születésnapját. Gálvölgyi úgy válaszolt: nem ő szokta szervezni ezeket az összejöveteleket.

“Igazából olyan nagy ünneplésre nincs ok, örülünk, hogy megértük. Ha fiatalodnék, azt megünnepelném, de az öregedést nem érdemes. Persze, csoda, hogy ezt is megéltem, főleg, hogy milyen sok pályatárs ment el az utóbbi időben” – fogalmazott.

Mint mondta, lányai nem szeretik, ha az elmúlásról beszél, de nem szokta túlzásba vinni ezeket a gondolatokat.

“Bár amikor 50 éves lettem, egy ismerősöm pedig azt találta mondani, hogy még egyszer ennyit, akkor lehülyéztem. Bármikor történhet bármi, és az ember nem nagyon lát százéves embereket szaladgálni az utcán” – mondta. Ezért döntött úgy néhány éve, hogy felajánlja a szerveit, bár nem tudja, ennyi idősen azok még mire használhatók.

A színész korábban arról beszélt a lapnak, hogy volt hónap, amikor semmi bevételük nem volt, csak a nyugdíjuk. Arra a kérdésre, hogy túl vannak-e már ezen az időszakon, Gálvölgyi azt mondta: igen, és a felesége profin beosztotta azt is. 

“Mostanában munkából nincs hiány, sokat forgattam a Keresztanyuban, előadásaim vannak, és a múlt héten már játszottam a Rózsavölgyi Szalonban is. De nem hiányoznak az esti színházi előadások, jól esik a pihenés” – mondta.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210526-galvolgyi-janos-ha-fiatalodnek-azt-megunnepelnem-de-az-oregedest-nem-erdemes

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?