okt 13, 2020
14 Views
0 0

Galambos Lajos nagyon aggódik beteg feleségéért

Written by

Hétfő reggel Boglárkát hallgatta meg a bíróság, mint az ügy másodrendű vádlottját. Látszott azonban, hogy már csak árnyéka önmagának, és sokat fogyott.

(A legfrissebb hírek itt)

A Bors felkereste Galambos Lajost, hogy érdeklődjön felesége állapotáról, és kiderült, hogy rengeteg fizikai és lelki gonddal küzd.

“Nagyon szerettem volna egy részítéletet, amiben felmentik a nejemet, mert egy óriási pszichés tehertől szabadult volna meg. (…) De a felmentés nem sikerült” – mesélte elcsukló hanggal Lajcsi, akinek az öt éve tartó jogi hercehurca nem csak a hírnevét, de a házasságát is nagyon megviselte.

A tárgyalás egy nem várt fordulattal kezdődött, ugyanis a harmadrendű vádlottról, Cs. Csabáról kiderült, hogy koronavírus-gyanús, azonban a bíró ennek ellenére betessékelte a tárgyalóterembe. Lajcsi rengeteget idegeskedett emiatt, hiszen aggódott tüdőbeteg feleségéért.

“A tájékoztatón feketén-fehéren ott áll, hogy még az épületbe sem léphet be olyan személy, aki szoros kapcsolatban áll valószínűsítetten koronavírusos személlyel, ennek ellenére egy megfigyelés alatt álló személyt beengedtek úgy, hogy az én súlyosan tüdőbeteg feleségem is ott ül, hát ezt nem hiszem el!” – mesélte a trombitaművész a Borsnak.

A zenész és felesége is nagyon megtört az elmúlt évek során, és az igazságuk mellett Boglárka egészségéért is erősen küzdenek. Lajcsi sokat harcol azért, hogy tisztára mossa a nevét, és hogy vége legyen az egész jogi procedúrának, de elsősorban neje egészségét tartja szem előtt.

A tárgyalást a mai napon folytatják, újabb tanúk kihallgatásával.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/galambos-lajos-beteg-feleseg-targyalas/gjztkd2

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?