márc 30, 2021
2 Views
0 0

Fucsovics Márton a kiesése után: szeretnék otthon lenni és bámulni a semmibe pár napot

Written by

Az MTI-nek adott nyilatkozatában a világranglista 40. helyezettje elsőként az Andrej Rubljov elleni, 6:2, 6:1-re elvesztett meccsről beszélt, egy hónapon belül harmadszor kapott ki a nyolcadik helyen álló orosztól.

(A legfrissebb hírek itt)

“Ma minden sikerült neki, kiválóan játszott. Próbáltam mindent, hogy megtörjem a lendületét, de ahogy szoktuk mondani, amit csak megálmodott, minden besült neki. Jó srác, szurkolok neki, hogy megnyerje a tornát” – jelentette ki a 29 éves Fucsovics. “Andrej ellen minden nehéz, szinte nincs gyenge pontja. Nem baj, majd próbálkozom tovább, hogy elkapjam. Eljön az az idő, biztos vagyok benne.”

(Ez is érdekelheti: Fucsovics kiesett Miamiban – Örök átka az orosz Rubljov: három hét alatt negyedszer kapott ki tőle)

Ami a folytatást illeti, a nyíregyházi teniszező számára az európai salakszezon következik.

“Még junior koromban rám ragadt a bélyeg, hogy nem vagyok jó salakon és hogy nem szeretem. De salakon nőttem fel, szeretem, és azt hiszem, hogy eredményes tudok lenni ezen a borításon is. Először is hazamegyek, és otthon töltök néhány napot. Nagyon rám fér, és nagyon várom. Most épp semmi kedvem máshol lenni. Szeretném látni a kutyámat, és bámulni a semmibe pár napot. Pillanatnyilag töltődnöm kell ahhoz, hogy újra várjam, hogy labdába üssek.”

A menetrendről szólva Fucsovics Márton elmondta, április 11-től Monte-Carlóban lép pályára, majd Belgrád, Róma és Madrid következik.

“Még nem várom, de tudom, hogy eljön az európai salakidény. Másfél hónapja vagyok úton. Nagyon jó szezonkezdet áll mögöttem, és elégedett vagyok a munkámmal” – összegzett a legjobb magyar játékos.

(MTI)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Micsoda?! Durva árcsökkenés történt a drogérialáncnál (x)
Mennyit kell ráfizetnünk, ha gyorsan akarunk lakásfelújítási kölcsönt? (x)

www.blikk.hu/sport/egyeni/fucsovics-marton-miami-tenisztorna-kieses-pihenes-otthon/ef5bcrg

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?