okt 13, 2020
0 View
0 0

FTC: U20-as amerikai válogatott szélsőt igazoltak – az NB III-ba

Written by

A Ferencvárosi Torna Club kedden profi szerződést írt alá az Egyesült Államokban született 20 éves szélsővel, Zyen Jonesszal – számolt be róla a fradi.hu. A korábban a Schalke U19-es együttesénél is pallérozódó szélső a labdarúgó NB III-ban kap lehetőséget a bejelentés szerint.

Orosz Pál mutatta be az FTC NB III-ba érkező amerikai légiósát (Fotó: fradi.hu)


Hirdetés

A Ferencváros által szerződtetett amerikai labdarúgó augusztus 25-én töltötte be a 20. életévét. Az amerikai utánpótlás-válogatottakban végigjárta a szamárlétrát: az U17-ben tizennégyszer, az U19-ben háromszor, az U20-ban egyszer szerepelt – emeli ki a zöld-fehérek hivatalos honlapja.

A Clarksonban született játékos hazájában az Alpharetta Ambush Soccer Club, a Georgia United és a Atlanta United futballistája volt, tizennyolc évesen került Európába, ahol a német Schalke adott neki szerződést, ám egy idényt követően visszatért Észak-Amerikába, ahol a USL Championshipben, azaz a másodvonalban szereplő Charlotte Independence-nél kapott profi szerződést.

A középpálya mindkét szélén bevethető amerikai Magyarországon az NB III Közép-csoportjában szereplő FTC II-nél kezdi meg a munkát – zárja beszámolóját a fradi.hu.

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/ftc-u20-as-amerikai-valogatott-szelsot-igazoltak-az-nb-iii-ba-2789369

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?