jan 14, 2021
2 Views
0 0

FTC: szép gól a 17 éves támadótól – videón a győztes edzőmeccs

Written by

Mint ismeretes, a Ferencváros Spanyolországban edzőtáborozó labdarúgócsapata szerdán felkészülési mérkőzésen 3–1-re győzött a harmadosztályú Algeciras ellen – tekintse meg a találkozó összefoglalóját, amelyből kiderül, az FTC egyik legaktívabb játékosa, a 17 éves Redzic Damir volt, aki nem sokkal a becserélése után szép gólt is szerzett.


Hirdetés

[embedded content]

„Ez volt az első gólom a felnőttcsapat színeiben, nagyon örülök neki. Vécsei Bálint passza után befelé cseleztem, majd sikerült a hosszúba elrúgnom a labdát, nagyon jó érzés volt, amikor láttam, hogy bement, és az is, hogy utána mindenki gratulált. Ráadásul pont itt, az edzőtáborban sikerült… Innen csak felfelé szeretnék menni – nyilatkozta a fradi.hu-nak a meccs után Redzic Damir, aki az ősszel az NB III-as csapatban 14 meccsen hét gólt szerzett és több saját nevelésű fiatallal együtt elutazhatott az első csapattal a marbellai edzőtáborába – Nagyon jól érzem itt magam. Profikkal vagyok körülvéve, jó, hogy testközelből is megtapasztalhatom, hogyan gyakorol a csapat az edzéseken, illetve hogyan készül a meccsekre. Mindenben támogatnak a csapattársak, boldog vagyok, hogy itt lehetek.”

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FERENCVÁROS–ALGECIRAS (spanyol III.) 3–1 (1–1)

Marbella
FTC: Bogdán – Lovrencsics G. (Botka, 61.), Blazic (Frimpong, 61.), Csontos (Dvali, 61.), Heister (Nagy O., 57.) – Sigér (Haratin, 61.), Laidouni (Vécsei, 61.) – Isael (Zubkov, 58.), Skvarka (Redzic, 61.), Mak (Somália, 57.) – Baturina (Uzuni 61.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Gólszerző: Mak (5.), Redzic (67.), Uzuni (90+1.), ill. Dani Sales (44.)
Forrás: fradi.hu

Redzic Damir (szemben) góllal tette le a névjegyét az első csapatban (Fotó: fradi.hu)

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szep-gol-a-17-eves-tamadotol-videon-a-gyoztes-edzomeccs-2804761

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?