ápr 8, 2021
1 Views
0 0

FTC: a közönségkedvenc marad, Somália hosszabbított – hivatalos

Written by

A Ferencváros labdarúgócsapata a hivatalos honlapján, a fradi.hu-n jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Somáliával.

Marad az FTC-nél, Somália szerződést hosszabbított (Fotó: Török Attila)


Hirdetés

A Ferencváros beszámolója szerint Somália csütörtökön új szerződést írt alá, ám arra a klubhonlap nem tér ki, hogy meddig szól az új megállapodás.

A közönségkedvenc brazil középpályás második időszakát tölti az FTC-ben. Először 2011 és 2015 között volt a zöld-fehérek játékosa, majd a francia Toulouse-hoz szerződött. Ezt követően a szaúdi al-Sabab játékosa volt, 2020 januárjában pedig visszatért a Ferencvároshoz.

„Somália már hosszú ideje meghatározó tagja a csapatunknak. Továbbra is olyan állapotban van, hogy segítségünkre lehet a céljaink elérésében. Örülök, hogy a jövőben is együtt dolgozhatunk. Folyamatosan láthatjuk, hogy mind emberileg, mind szakmailag értékes tagja az együttesünknek. Nemzetközi szinten is meghatározó futballista, ezt megtapasztalhattuk a Bajnokok Ligája-csoportkörös mérkőzéseken is. Jó erőállapotban van, bízunk benne, hogy az eddig látott kvalitást tudja megmutatni a jövőben is” – idézi a fradi.hu Hajnal Tamást, az FTC klubmenedzserét.

Somália a jelenleg is zajló idényben 19 bajnokin lépett pályára, és három gólt szerzett. A 32 éves középpályás emellett alapember volt a nemzetközi kupamenetelés alatt: mind az öt selejtezőmeccsen és mind a hat csoportmeccsen pályára lépett a Bajnokok Ligájában.

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-marad-a-kozonsegkedvenc-somalia-hosszabbitott-hivatalos-2819693

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?