okt 15, 2020
3 Views
0 0

Friderikusz Sándor visszatér az RTL Klubra, és időutazásra készül

Written by

Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel vadonatúj talk show-val tér vissza az RTL Klub képernyőjére Friderikusz Sándor, aki vendégeivel különleges időutazást tesz jelenből a jövőbe. Friderikusz a műsor házigazdájaként beszélgetőpartnereit a műsor egy-egy pontján maszkmesterek segítségével évtizedekkel öregítve repíti előre az időbe.

A csatorna közleménye szerint a műsor epizódonként két ismert embert lát vendégül: szerelmespárokat, házastársakat, testvéreket, akik között mély és szoros a kapcsolat. Olyanokat, akik ismerik, szeretik egymást, életük összehangolt, és úgy tervezik, hogy együtt fognak megöregedni. Ahogy a szinopszisban olvashatjuk:

Egyetlen dologban lehetnek biztosak: a múltjukban, és abban, hogy a közösen megélt idejük közelebb hozta őket egymáshoz, vagy legalább a megértéshez. Azt azonban, hogy az egyéni életük és a kapcsolatuk végül mivé lesz, csak az idő mondhatja meg.

Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása a közlemény szerint visszatekintést kínál, számvetést és szembesülést az elmúlással.

A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina. Az első adást november elsején 21:20-tól láthatják az RTL Klub nézői. A műsorban biztosan vendég lesz a Csobot Adél – Istenes Bence páros, a többi résztvevő kilétét a csatorna egy későbbi időpontban leplezi le.

Kiemelt kép: RTL Klub

24.hu/kultura/2020/10/15/friderikusz-sandor-eletunk-tortenete-rtl-klub/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?