jún 11, 2021
17 Views
0 0

Forró nyomon

Written by

Egy diósdi férfi tett felejelentést az Érdi Rendőrkapitányságon 2021. június 8-án délelőtt. Elmondta, hogy előző nap Diósd egyik utcáján leparkolta járművét majd ebédelni ment, azonban mikor visszaért, nem várt látvánnyal szembesült. A tehergépkocsiból eltűnt egy motoros sövénynyíró, egy elektromos láncfűrész és egy gallyazó fűrész is.

Az érdi rendőrök forró nyomon kezdték meg az ügy felderítését, a lehetséges elkövető felkutatását. A helyszínen talált nyomok villámgyors értékelésének köszönhetően egy pillanat alatt összefüggésbe hozták a lopással gyanúsítható 27 éves É. Andrást, akit a helyi járőrök június 9-én este otthonában elfogtak majd előállítottak.

A rendőrök kiegészítették a bűnlajstromot, a nyomozás során ugyanis kiderült, hogy az érdi férfinek egy szomszédos településen lévő építkezésről bejelentett lopás is a számlájára írható, ahonnan hasonló gépeket lopott el. Fény derült arra is, hogy a bűncselekményeket nem egyedül követte el, társát még keresik a rendőrök. A nyomozók az ellopott gépek egy részét megtalálták és visszajuttatták jogos tulajdonosához.

A férfi kihallgatásán mindkét lopást beismerte, a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, elmondása szerint tettét megbánta. A 27 éves férfi ellen lopás bűntettének és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság.

police.hu

hirtv.hu/ahirtvhirei/forro-nyomon-2523114?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?