máj 4, 2021
21 Views
0 0

Forog A Bridgerton család 2. évada: kiszivárogtak az első közös fotók az új főszereplő párosról

Written by

A Netflix kosztümös sikersorozatának első 8 epizódja egy Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) nevű fiatal angol hölgyről szólt, akin a báli szezon kezdetén még a királyné szeme is megakadt. Az előkelőség dicsérő szavainak köszönhetően a lány jó kilátások elé nézett a férjkeresés tekintetében, ám faragatlan testvére, Anthony (Jonathan Bailey) miatt a kérők kámforrá vártak. Daphne tehát kényszerhelyzetbe került, ám jókor érkezett a segítség: Hastings hercegével (Regé-Jean Page) kezdett színlelt kapcsolata nem csak a nemeseket foglalkoztatta, hanem az ingyenes pletykalapot működtető Lady Whistledownnak is kiváló témát szolgáltatott.

(A legfrissebb hírek itt)

A rajongók egy emberként zuhantak magukba, amikor kiderült, hogy A Bridgerton család férfi főszereplője, Regé-Jean Page már nem lesz látható az új epizódokban. Phoebe Dynevor mellékszereplőként azért visszatér a sorozat folytatásában, ám a történet Julia Quinn regényeihez hasonlóan már Anthony Bridgerton romantikus kalandjaira összpontosít majd. Anthony korábban egy operaénekesnővel, Siena Rossóval (Sabrina Bartlett) próbálkozott, ám a kettejük között szövődő kapcsolatból végül semmi sem lett. A férfi a második szezonban egy másik nőre veti ki a hálóját, a londoni nemesi életbe újoncként belecsöppenő Kate Sharmára, akit a Szexoktatásból ismert Simone Ashley játszik.

A Bridgerton család új évadának felvétele az eredeti tervek szerint 2020 nyarán vette volna kezdetét, ám a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani azt. A stáb idén márciusban állt össze, hogy munkának lássanak, a kamerák pedig azóta is forognak.

A Colin Bridgertont alakító Luke Newton jóvoltából már láthattunk néhány felvételt a munkálatokról, most azonban igazán látványos fotók szivárogtak ki A Bridgerton család forgatásáról, melyeken egy lóverseny látszik és most először mutatkozik közösen a produkció új főszereplő párosa, az Anthonyt játszó Jonathan Bailey és a Kate Sharmaként debütáló Simone Ashley:

Messze még a folytatás, de a Netflix hosszú távra tervez a sorozattal

Az online videótár szériájához rengeteg statiszta és nagy stáb közreműködésére van szükség, a járvány miatti folyamatos fertőtlenítés és tesztelések pedig még jobban lassítják a forgatást. Emiatt a Bridgerton család nézőinek arra kell számítaniuk, hogy legkorábban 2022-ben kerülhet képernyőre a folytatás. A Netflix azonban hosszú távra tervez a sorozattal, hiszen még a második etap premierje előtt megrendelték a harmadik és a negyedik szezont is. Ritkaság, hogy a streaming-szolgáltató egy élőszereplős és évadról-évadra – részben a színészek gázsija miatt – nagyobb költségvetésű produkcióból ilyen sokat kérjen be egyszerre.

A Bridgerton család sok támadást kapott, főképp azért, mert Zsófia Sarolta brit királyné eljátszását fekete színésznőre bízták, ezzel pedig a kritikus hangok szerint sutba vetették a produkció történelmi hűségét. A készítők szerint a sorozat a modern kor emberéhez szól, és ennek megfelelően igyekeznek egy sokszínű és aktuális történetet elmesélni. Az igényesség pedig meg is látszik a romantikus sorozaton, elég a színes kosztümökre vagy a látványos díszletekre egy pillantást vetni.

A széria első évada szinkronnal és magyar felirattal is elérhető a Netflixen, A Bridgerton család 7,2 ponton áll az IMDb-n, 76 ezer szavazat alapján.


www.blikk.hu/streaming/bridgerton-csalad-s2-lesifotok-kulissza-netflix/nl96qqk

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?