jún 10, 2021
8 Views
0 0

Fontos információ a Blikk napilap előfizetőinek!

Written by

Mindenekelőtt köszönjük a Blikk iránt mutatott bizalmát, amit előfizetésével folyamatosan bizonyít.

Ahogy arról már korábban is értesülhetett, a Magyar Posta 2021. július 1-jétől megszünteti a napilapok kézbesítését

és az ezzel kapcsolatos előfizetői díjak beszedését, de a Kiadónk biztosítja, hogy Ön továbbra se maradjon kedvenc lapja nélkül.

Az elmúlt hónapokban azon dolgoztunk, hogy a jövőben is naponta az otthonába kapja a Blikket.

A zökkenőmentes átállás érdekében az alábbiak szerint kérjük a közreműködését.

  1. Ha Ön eddig közvetlenül a Blikk kiadójánál fizetett elő, akkor gyakorlatilag nincs semmilyen teendője, a megszokott formában fizetheti tovább előfizetését.
  2. Ha Ön eddig a Magyar Postánál készpénzben fizette az előfizetési díjat, akkor (a 2021. június 30-val lejáró előfizetések esetében) a napokban számlacsekket küldünk a jelenlegi előfizetéssel megegyező időszakra (pl.: havi, negyedéves, féléves…) vonatkozóan. Kérjük, hogy az előfizetés folyamatosságának fenntartása érdekében a csekket a feltüntetett határidőig szíveskedjen befizetni!
  3. Ha Ön eddig a Magyar Postánál átutalással, bankkártyával vagy csekken fizette az előfizetési díjat, akkor 2021. júniusától, a megszokott díjfizetési móddal tudja továbbra is előfizetését meghosszabbítani, de most már közvetlenül a Kiadónknál.** Az előfizetésének lejárta előtt levélben tájékoztatjuk a további tudnivalókról.
  4. Ha Ön eddig a Magyar Postánál folyószámlán keresztül egyenlítette ki az előfizetési díjat, tájékoztatjuk, hogy ez a fizetési mód a jövőben nem lesz elérhető.
  5. Természetesen itt is van lehetőség az előfizetés meghosszabbítására, ezért ezen előfizetőink részére a napokban számlacsekket küldünk, amelynek határidőre történő befizetésével az előfizetés folyamatos marad.
  6. Amennyiben Ön még nem előfizetőnk, előfizetést indíthat a www.lapot.hu oldalon is. 

Meglévő Előfizetőinket az előfizetés lejárta előtti hónap 15-ig közvetlenül levélben tájékoztatjuk az esetleges további teendőkről.

Amennyiben a levelünk nem érkezik meg Önhöz vagy bármilyen egyéb kérdés merülne fel, keresse Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@ras.hu címen, valamint a 06/80 202-112-es, ingyenesen hívható telefonszámon.

Köszönjük, hogy továbbra is bennünket választ, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben is friss hírekkel, információkkal színesítsük napjait.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/blikk-napilap-elofizetes-terjeszto-informacio/zpb0w54

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?