ápr 28, 2021
7 Views
0 0

Fontos döntést hozott a Netflix

Written by

A Netflix néhány piacon és néhány felhasználónál megakadályozta, hogy olyanok is hozzáférjenek a fiókhoz, akik nem fizettek elő a szolgáltatásra. Ez azonban még csak teszt jellegű, azaz nem várható az általános bevezetése – közölte a Netflix vezérigazgatója.

(A legfrissebb hírek itt)

Reed Hastings a BGR szerint egy befektetői tanácskozáson mondta, hogy csak teszt jelleggel vezették be a fiókok megosztásának korlátozást néhány piacon, de egyelőre nem válik általánossá.

A Netflix előfizetéshez tartozó fiók megosztásának lényege, hogy azok is hozzá tudnak férni a platform tartalmaihoz, akiknek nincs aktív előfizetésük, ám ezt a szolgáltató nem nézte jó szemmel. A platform használóit figyelmeztették, hogy nem oszthatják meg mással a jelszavukat, mert a szerződésben foglaltak szerint erre nincsen lehetőségük. Akik ennek ellenére mégis megosztották a jelszavukat ismerőseikkel, a szolgáltató megtagadta számukra a belépést.

Reed Hastings nyilatkozata alapján további büntetések nem várhatóak és széleskörű korlátozásokra nem kell számítani.

(Ez is érdekelheti: Veszélyben a Netflix egyeduralma? Új vetélytársa nyakon csípheti a világ legnépszerűbb streaming-szolgáltatóját)

www.blikk.hu/streaming/netflix-fiok-megosztas-korlatozas-elofizetes/mjd3ypt

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?