okt 16, 2020
8 Views
0 0

Folyamatosan elkapcsolt a kínai állami tévé, amikor Hszi Csin-ping elnök köhögni kezdett

Written by

444 Hírlevelek

Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Hszi Csin-ping kínai elnök csúnyán köhögött, miközben beszédet mondott szerdán Szencsenben, de az állami tévé folyamatosan elkapcsolt, amikor az elnök a szájához emelte a kezét.

A kommunista kínai elnök Szencsen városában, Hongkonghoz közel tartott beszédet, amit az állami tévé is közvetített, kivéve azt, amikor az elnök köhögött. A hangfelvételen viszont az is hallatszik, hogy a beszéde közben egyszer még vizet is iszik, hogy megtisztítsa a torkát.

Az elnök egészsésügyi állapotáról rögtön megindultak a spekulációk, elsősorban a hongkongiak körében, akik az új nemzetbiztonsági törvény miatt igencsak reménykedhetnek abban, hogy a kínai elnök elkapta a koronavírust. A spekulálók sorába még a tajvani, hongkong-barát Apple TV is beállt, akik szerint a köhögés miatt az elnöknek le kellene rövidíteni a körútját, és vissza kellene utaznia Pekingbe. Az Epoch Times újság, ami a Falung Gong vallási csoporthoz köthető, pedig nyíltan pedzegette, hogy a kínai elnök koronavírusos-e.

Ennek azért is nagyon kicsi a valószínűsége, mert egész Kínában naponta 7-12 új ferzőzöttet regisztrálnak, miközben többmilliós városokat tesztelnek le napok alatt. (Dailymail)

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.


Belépek

Kapcsolódó

444.hu/2020/10/16/folyamatosan-elkapcsolt-a-kinai-allami-teve-amikor-hszi-csin-ping-elnok-kohogni-kezdett

Komment írása

Article Categories:
444 · Külföld
banner

Vélemény, hozzászólás?