okt 16, 2020
3 Views
0 0

Földes Eszter: „Nem csak Andrással, de a gyermekvállalás küzdelmeivel is dolgom volt”

Written by

A színésznő magánélete igen regényesen alakult, de immár öt éve él boldog házasságban Lovasi Andrással. Egy forgatáson találkoztak, majd a zenész ostromolni kezdte Esztert. Kitartása meghozta a gyümölcsét, hiszen a színésznő idővel beadta a derekát. Mint mondja, folyamatosan jöttek a jelek, érezte, hogy nekik dolguk van egymással. Végül több hónap után akkor mondott igent a randevúra, amikor Lovasi véletlenül a születésnapján hívta el ebédelni. Eszter már az első találkozó után érezte, hogy szerelembe esett.

(A legfrissebb hírek itt)

A színművészetin végzett színésznő életét korábban annyira kitöltötte hivatása, hogy nem is vágyott házasságra, gyerekre. Ám András már kapcsolatuk első hetében elárulta: gyereket szeretne tőle. Korábbi tiltakozása ellenére Eszter mégis belevágott a családalapításba, így mára már Álmos Fülöp büszke anyukája.

„Olyan volt, mint a bungee jumping. Amikor alulról nézed, félelmetes, de közben izgat, aztán felmész, akkor nagyon megijedsz, de végül is statisztikailag egy csomó embernek sikerült már, úgyhogy, ha már ott vagy, ugrasz. Nagyjából így vetettem bele magam a családalapításba” – mesélte.

„Nem csak Andrással, de a gyermekvállalás küzdelmeivel is dolgom volt, van, és a legjobb társ van mellettem ebben az utazásban” – árulta el a Bestnek adott interjúban.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/foldes-eszter-lovasi-andras-szerelem/gtdw06x

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?