máj 15, 2021
12 Views
0 0

Fókuszban a stílusos, ugyanakkor praktikus darabok: tavaszi-nyári táskakörkép

Written by

A tavaszi-nyári szezonban számos stílusú és méretű közül válogathatunk, akár hétköznapokra keresünk táskát, akár egy elegánsabb darabbal szeretnénk feldobni az öltözékünket. Idén a homok- és krémszínekben, a visszafogott zsályazöldben és a különböző sárgás árnyalatokban pompázó darabok teszik teljessé majd a szettünket. De a púderes pasztellszínek kedvelői is örülhetnek: az orgonalila, a világos rózsaszín, a kék és a menta is helyet kap a tavaszi-nyári a színpalettán. És, hogy milyen típusú táskát válasszunk, a Deichmann szakértői elárulják, melyek a legtrendibb darabok idén.

(A legfrissebb hírek itt)

Újra virágkorukat élik a shopperek

1. Zara 6995 Ft, 2. Deichmann 7990 Ft, 3. C&A 6995 Ft

1. Zara 6995 Ft, 2. Deichmann 7990 Ft, 3. C&A 6995 Ft

Ezek a modellek tökéletesek azok számára, akik szeretik, ha a táskájukban minden szükséges dolog elfér. A shopperek nem csak praktikusak, de stílusosak is, szinte minden szetthez illenek.

Igazi jolly joker egy kicsi hátizsák

4. Deichmann 6990 Ft, 5. H&M 6995 Ft, 6. Deichmann 6990 Ft

4. Deichmann 6990 Ft, 5. H&M 6995 Ft, 6. Deichmann 6990 Ft

Tökéletes választás hétköznapokra, de feketében akár különlegesebb alkalmakra is használható, még a lezserebb szettet is elegánssá varázsolja. Akár egy matt, akár egy fényes anyagú hátizsákot szerzünk be, nem lövünk mellé egyikkel sem az idei szezonban.

Szalma és rattan minden mennyiségben

7. H&M 11995 Ft, 8. Deichmann 5990 Ft, 9. C&A 4995 Ft

7. H&M 11995 Ft, 8. Deichmann 5990 Ft, 9. C&A 4995 Ft

A természetes anyagok kedvelői is örülhetnek, a nyári darabok között ugyanis nem ritka a szalma és rattan táska. Kisebb és nagyobb méretben is divatosak idén, legyenek azok strandtáskák, shopperek vagy éppen válltáskák. Utóbbiak a különböző szín- és mozaikmintákkal különösen izgalmasak.

Az árak tájékoztató jellegűek.

(Ez is érdekelheti: Ha tavasz, akkor virágminták: dobja fel a ruhatárát, itt vannak a szezon legtrendibb darabjai!)

Egy gyerekkönyv is segíthet a nehéz időszakban?

A sok száz elbűvölő klasszikus mese mellett miért ne lehetne olyan is, amelyik arról mesél, milyen gyerekként átélni egy válást? Vagy arról, hogy az életnek az elmúlás is része? Gyerekekkel foglalkozó szakemberek, meseterapeuták és pszichológusok gyűjtötték össze azokat a könyveket, amik nehéz kérdésekről és élethelyzetekről mesélnek. Pontosan úgy, ahogyan azt a mesében elképzeljük: világosan, őszintén és bátran.

www.blikk.hu/eletmod/divat/taska-divat-tavasz-nyar/xgdv95q

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Életmód
banner

Vélemény, hozzászólás?