ápr 7, 2021
8 Views
0 0

Fodor Zsóka vallomása: "Soha nem lesz már olyan az életünk, mint a vírus előtt"

Written by

Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, Fodor Zsóka nőnapon kapta meg az első koronavírus elleni oltást, pontosabban a kínai Sinopharm-vakcinát adták be neki.

(A legfrissebb hírek itt)

A színésznő most a Metropolnak elmondta, hogy jól érzi magát, sőt, húsvétkor a második adagot is megkapta. A koronavírus azonban nem csak az oltás miatt érinti a színésznőt: Zsóka sok barátját veszítette el az elmúlt években a járvány alatt is. Koós János, Aradszky László éppúgy hiányzik neki, mint a vírusban elhunyt Böröndi Tamás vagy Benkő László. Ha az Omega billentyűsére gondol, máig elérzékenyül.

Lacika, mert én így hívtam, nagyon fontos volt számomra” – tette hozzá. A színésznő kilencéves kora óta ismerte, ráadásul egy házban is éltek. Benkő László három évvel ezelőtt ültetett egy fát a Horváth Kertben, amelynek a színésznő minden reggel köszön, csakúgy, mintha a zenésznek tenné.

Zsóka hamarosan Budapestre utazik Pécsről, ugyanis újra elkezd próbálni, azt azonban nem árulta el, hogy melyik darabban láthatjuk viszont.

“Bízom benne, hogy hamarosan láthatja a darabot a közönség, ám úgy érzem, soha nem lesz már olyan az életünk, mint a vírus előtt. Ez tényleg háborús helyzet, amilyen még nem volt az emberiség történelme folyamán” – tette hozzá Fodor Zsóka.

(Ez is érdekelheti: „Alig várom, hogy véget érjen a veszély” – Oszvald Marika megkapta a koronavírus elleni vakcinát, de úgy döntött, továbbra is óvatos marad)

EXTRA AJÁNLÓ
Itt az igazság a lézeres szőrtelenítésről (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/fodor-zsoka-koronavirus-baratok-elvesztes/vgbggm3

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?