máj 28, 2021
9 Views
0 0

Fodor Zsóka orvosnál járt a 79. születésnapján – Ezt mondta neki a doktor

Written by

A születésnapos színésznő kirobbanó formában van, s ugyan a pandémia miatt ő sem léphetett színpadra, igyekezett hasznosan eltölteni az idejét, erről korábban itt a Blikk oldalán is beszámoltunk.

(A legfrissebb hírek itt)

A születésnapját ünneplő Fodor Zsóka most a Blikknek mesélte el, hogyan is töltötte ezt a napot, illetve arról is mesélt, honnan van ennyi energiája.

Hogyan ünnepelte a 79. születésnapját?

– Én nem szeretem magamat ünnepeltetni. Viszont rengeteg üzenetet és hívást kaptam, nem tagadom, jólesett a sok kedves szó, és hogy ennyien gondoltak rám. Az egyik legnagyobb ajándék azonban az volt, hogy délelőtt orvoshoz mentem, aki azt mondta, hogy minden a legnagyobb rendben az egészségemmel, és a tavalyi eredményekhez képest nincs semmilyen romlás.

Minek köszönheti, hogy bő tíz évet letagadhatna?

– Ahogy mondani szoktam, én nem vagyok hiú, de sosem akarok annyinak kinézni, amennyi a korom. A titok amúgy a genetika! Sosem vettem drága krémeket, és kozmetikushoz is maximum tízszer jutok el egy évben. Édesanyám 100 évet élt, apám 90 volt, amikor meghalt, szóval ezt örököltem. Ötven év dohányzás után tíz éve a cigarettát is letettem, naponta egyszer szívok elektromos cigit a reggeli kávéhoz, szóval vigyázok magamra.

Honnan van ennyi energiája?

– Én nagyon szeretek aludni, a mai napig, amikor csak tehetem, alszom ebéd után. Ilyenkor viszont sokszor eszembe jut, hogy milyen kár alvásra pazarolni az időt, hiszen tudom, viszonylag kevés van már hátra, ezért ki kell élvezni. Szeretek sétálni, kirándulni, barátokkal lenni, és néha meginni egy pohár finom italt. Van, amikor magamnak is mondom, hogy “Zsóka, igyál az egészségedre”, ilyenkor töltök egy pálinkát, de a második már nem esne jól. Másrészt ami mindig feldob, azok a sorozatok. A Barátok közt egyetlen részét sem hagytam ki soha, ha nem vagyok itthon akkor felveszem VHS kazettára és visszanézem.

Ez is érdekelheti: Még várhat a nyugdíj: Fodor Zsóka alig várja, hogy visszatérhessen a színpadra

A születésnapján számot vet az elmúlt évekkel?

– Hogyne, és vannak dolgok, amiket bánok is, viszont olyan súlyosan nehezedik rám, hogy mennyi van még hátra, hogy nem görcsölök sokat ezeken. Bánom, hogy lenyeltem a bántást a vidéki színházban, és nem jöttem el előbb, vagy azt a szerelmemet, akit egy rosszabbért hagytam ott, de ezeket nem lehet visszacsinálni, szóval nem bánkódom már rajtuk.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/fodor-zsoka-szuletesnap-79-eves-orvosnal-jart/pxghbv5

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?