márc 30, 2021
10 Views
0 0

Fingós videókat tölt fel magáról a netre, degeszre keresi magát a 48 éves nő

Written by

Az amerikai nőt visszavonhatatlanul beszippantotta a fingfétis világa.

Ma már meg sem lepődik az ember azon, hogy elsőre milyen hihetetlennek tűnő dolgokkal is pénzt kereshetnek emberek az internet segítségével. Azon már  fenn sem akadunk, ha valaki influenszerként azért kap pénzt, hogy készítsen egy fotót egy tubus fogkrémről, de azt is megszoktuk már, hogy valakinek a követői gyűjtenek pénzt, mert videójátékkal játszik, vagy készít egy egyszerű videót a YouTube-ra.

Emma Martin mellett azonban tényleg nem mehetünk el szó nélkül. A Ladbible ugyanis azt írja, hogy a 48 éves amerikai  nő, aki korábban utazó ügynökként dolgozott

havonta négyezer dollárt (1,2 millió forintot) keres azzal, hogy fingós videókat tölt fel magáról az internetre.

„Amikor először hallottam a fingfétisről, arra gondoltam, hogy fúj, ilyen létezik? Nem lehet, hogy valakinek ez legyen a fétise” – ecsetelte a lapnak Martin a kezdeteket, amit úgy folytat, hamar beszippantotta a dolog, és most már elképesztően klassznak tartja. A minél jobb teljesítmény érdekében még az étrendjét is átalakította, rengeteg zöldséget, spárgát és mexikói ételt eszik, a kedvence a bab coleslaw-val.

Próbálja diszkréten intézni a karrierjét, ezért nagyon figyel arra, hogy csak akkor készítsen videókat, amikor a családtagjai nincsenek otthon. Mint mondja, egyedül a férjének mondta el a dolgot, aki nem repesett túlságosan az örömtől, mikor megtudta, hogy mibe kezdett bele a felesége. A többi családtagja nem tud a videókról, nem is tartja valószínűnek, hogy elfogadnák azokat.

Martin az elsősorban felnőtt tartalmakra szabott OnlyFans-en csinált magának profilt, ahol a követői pénzért tudják megtekinteni a videóit, de van profilja a Clips4sale-en, ahol az elkötelezettebb rajongóinak gyárt tartalmat.

Alább a Daily Mail videója látható, akik készítettek egy kisebb össszefoglalót a nő munkásságából:

24.hu/elet-stilus/2021/03/30/fing-fingos-video-penz-anya/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Videó
banner

Vélemény, hozzászólás?