okt 24, 2020
18 Views
0 0

FIFA: különleges, digitális ajándékcsomag Pelé születésnapjára

Written by

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a 80. életévét pénteken betöltő háromszoros világbajnok, brazil Pelé tiszteletére digitális ajándékcsomagot tett közzé a különböző, internetes platformjain.

A FIFA is köszöntötte Pelét (Fotó: fifa.com)

A FIFA exkluzív tartalmakkal készült Pelé 80. születésnapjára. Ennek egyik fő eleme egy a fifa.com-on és a szövetség hivatalos YouTube-csatornáján közzétett 31 perces videó, amelyben többek között a brazil futballsztár családtagjai, volt csapattársai, tisztelői idézik fel a pályafutását, életútját. A videóban a FIFA elnöke, Gianni Infantino is köszönti a háromszoros világbajnokot és a különleges, születésnapi tartalom magában foglal egy interjút is az ünnepelttel.

„Pelé egy új szintre emelte a labdarúgást. Nemcsak megtestesítette ezt a gyönyörű játékot, hanem olyan könnyedséggel is játszott, amilyent korábban sosem láttak Európában. Csodálatos volt nézni őt a pályán. Beceneve, nagyon helyesen, O Rei – vagyis, a király. Szeretnék nagyon boldog születésnapot kívánni Pelének, és mindenek előtt jó egészséget. Ez a nap a teljes futballvilág ünnepe” –   fogalmazott pénteki üzenetében Gianni Infantino.   

A FIFA az említett videó mellett további, rövidebb videókat és számos fotót is közzétett Peléről a digitális platformjain.

PELÉ 80  A SZÜLETÉSNAPI VIDEÓ

A digitális ajándékcsomag különböző elemei az alábbi oldalakon találhatók meg:

• FIFA.com
• Twitter
• Instagram
• Facebook
• YouTube
• GIPHY

www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-kulonleges-digitalis-ajandekcsomag-pele-szuletesnapjara-2791217

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?