máj 14, 2021
25 Views
0 0

Fideszes polgármester: Böröcz Lászlón múlik, visszavonja-e a javaslatot, amivel több probléma is van

Written by

Fideszes polgármester: Böröcz Lászlón múlik, visszavonja-e a javaslatot, amivel több probléma is van

Kovács Péter Facebook-posztjában keményen kritizálta Böröcz László fideszes képviselő által benyújtott törvényjavaslatot. XVI. kerület polgármestere a poszt után egyetlen telefonhívást sem kapott.

Kedvezményes áron, a lakás értékének 30 százalékáért megvásárolhatók lehetnek a jövőben az önkormányzati bérlakások – derül ki a Parlament honlapjára felkerült törvényjavaslatból. A Böröcz László fideszes képviselő által jegyzett javaslat szerint azok a bérlők vehetnék meg a lakásokat, akiknek 2020. december 31-én már fennállt a bérleti jogviszonyuk. Marhaságnak nevezte a XVI. kerületi fideszes polgármester a Fidesz keddi, a lakástörvény módosításáról szóló javaslatát.

Egyetlen telefonhívást sem kapott a Facebook-posztja után – árulta el az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Kovács Péter. A XVI. kerületi polgármester még a poszt előtt elmondta Böröcz Lászlónak telefonon, hogy nem tartja jó ötletnek a törvényjavaslatot. Az érveire Böröcz László azt mondta, át fogja gondolni, Kovács Péter biztosnak tartja, hogy vissza fogja vonni a javaslatot.

Szerinte Böröcz saját ötlete volt a törvényjavaslat. Úgy véli, Böröcz Lászlón múlik, hogy visszavonja-e a javaslatot, amivel szerinte több probléma is van, például az, hogy igazságtalan. Másrészt az önkormányzatok számára sem jó.

A XVI. kerületben 200 önkormányzati bérlakás van.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210514-fideszes-polgarmester-borocz-laszlon-mulik-visszavonja-e-a-javaslatot-amivel-tobb-problema-is-van

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?