okt 16, 2020
4 Views
0 0

Fidesz: Erzsébetvárosban a baloldal korábban is lopott és most is lop

Written by

Fidesz: Erzsébetvárosban a baloldal korábban is lopott és most is lop

A párt közleménye szerint “a baloldal ott folytatja Erzsébetvárosban, ahol 2010-ben abbahagyta”.

A Fidesz felidézi, hogy a Hunvald-korszakban a nyomozó szervek elvitték a baloldali polgármestert és ugyancsak letartóztatták az akkori pénzügyi bizottság elnökét is, akit súlyos börtönbüntetésre ítéltek vagyonellenes bűncselekmények miatt.

“A mai napon a baloldal pénzügyi bizottsági elnökét érte tetten a nyomozó hatóság. Hivatalosan lopás a gyanú tárgya, amelyet az önkormányzat hivatalos helyiségében folytatott a DK-s képviselő, de ennél sokkal súlyosabb bűncselekmények is feltételezhetőek”

– írja a párt közleményében.

“A gyanú fennáll, ezért kérdezzük, hogy tudott-e erről a kerület gyurcsányista vezetése, Niedermüller Péter, a VII. kerület polgármestere. Részesültek-e a lopásból származó haszonból ő és a Demokratikus Koalíció, finanszírozták-e a pártjukat a lopott pénzből? Felszólítjuk Oláh Lajost, a kerület DK-s országgyűlési képviselőjét, hogy nyilatkozzon arról, hogy az önkormányzati jobbkeze, a bűncselekményben feltételezhetően érintett Borka-Szász Tamás, juttatott-e számára a lopott haszonból, hiszen tudomásunk szerint rendszeresen tárgyalt a gyanúsítottal a lopás helyszínén” – írják.

A közleményben úgy fogalmaznak, az erzsébetvárosiak sajnos ismét megtapasztalták, hogy “a baloldal Erzsébetvárosba nem önkormányzatot vezetni, hanem lopni jár”. “Bízunk abban, hogy a hatóságok a bűncselekmény minden szálát és érintettjét felderítik és bíróság elé állítják” – zárul a közlemény.

atv.hu/MTI

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201016-fidesz-erzsebetvarosban-a-baloldal-korabban-is-lopott-es-most-is-lop

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?