ápr 29, 2021
6 Views
0 0

Fidesz: a Gyurcsányhoz dörgölőző Jobbik a holokausztot is képes elbagatellizálni

Written by

Fidesz: a Gyurcsányhoz dörgölőző Jobbik a holokausztot is képes elbagatellizálni

A Fidesz csütörtöki közleménye szerint a Jobbik nem változott semmit, ugyanolyan antiszemita párt, mint amilyen volt. Hozzátették: a védettségi igazolvány kapcsán Szilágyi György, a Jobbik alelnöke koncentrációs tábort, egy másik politikusuk pedig sárga csillagot emleget.

A Fidesz szerint elképesztő, hogy a jobbikosok a magyar emberek védelmét a XX. század egyik legfájdalmasabb időszakához hasonlítják. Hozzátették:

A Gyurcsányhoz dörgölőző Jobbik politikai haszonszerzés céljából képes még a holokausztot is elbagatellizálni. Ne felejtsük el, hogy a jobbikos Kulcsár Gergely volt az, aki beleköpött a Duna-parti holokauszt-emlékmű cipőibe, de a jobbikos Bíró László is többször elszólta magát, amikor Judapestet vagy éppen tetűcsúszdásokat emlegetett.

Kiemelték azt is:

A Jobbik nem változott semmit, ugyanaz maradt valójában, mint ami volt, egy antiszemita párt, amellyel még a baloldal is képes összefogni a hatalomért.

Forrás: MTI; Kiemelt kép: MTI/Bruzák Noémi

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;} #wpdevar_comment_4 iframe{max-height: 100% !important;}
pestisracok.hu/fidesz-a-gyurcsanyhoz-dorgolozo-jobbik-a-holokausztot-is-kepes-elbagatellizalni/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?