ápr 13, 2021
7 Views
0 0

Fidesz: a baloldal vonja vissza oltásellenes javaslatát

Written by

A Fidesz szóvivője kedden arra kérte a baloldali pártokat, hogy vonják vissza oltásellenes határozati javaslatukat. Zsigó Róbert videónyilatkozatában emlékeztetett: mindenki értesült a hírekből arról a határozati javaslatról, amelyet a baloldali pártok együtt nyújtottak be a parlament elé. Hozzátette: ezt a javaslatot 50 képviselőjük írta alá, köztük Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Szabó Tímea és Arató Gergely. “Ők azok, akik a leghangosabban támadják a védekezést” – mondta.

A Fidesz szóvivője hangsúlyozta: a határozati javaslatban azt követelik, hogy ne lehessen beoltani a 60 éven felülieket keleti vakcinákkal, valamint a keleti vakcinák használatát brüsszeli engedélyezhez kötnék, amivel ellehetetlenítenék azokat Magyarországon.

Zsigó Róbert úgy értékelt: ebből is látszik, hogy ha a baloldalon múlna, akkor Magyarországon nem tudták volna elérni a hárommillió beoltottat.

A Fidesz szóvivője arra kérte a baloldalt, hogy vonja vissza ezt az oltásellenes javaslatát.

“A vírus elleni küzdelemben nincs helye az ilyen felelőtlen magatartásnak, hiszen a vírust csak a védőoltásokkal tudjuk legyőzni” – jelentette ki.

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Belföld · Infostart.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?