máj 3, 2021
10 Views
0 0

Fiatal felesége már el is költözött Schmuck Andortól: erre derült most fény

Written by

Mint azt a Blikk is megírta, bár semmi jel nem utalt arra, hogy a magánéletük válságban lenne, Schmuck Andor múlt csütörtökön a közösségi oldalán bejelentette, hogy a tőle 27 évvel fiatalabb nejével, Hanák Eszterrel úgy döntöttek, elválnak. Mint ismert, Schmuck Andor 2019 szeptemberében vette el a lányt, mindössze fél évvel a megismerkedésük után.

(A legfrissebb hírek itt)

Szakításuk okairól egyelőre keveset tudni, ám annyi kiderült: a lány a válás bejelentésének napján elköltözött a politikus belvárosi lakásából. Szomszédjuk szerint Schmuck a pakolásban is segített Eszternek.

– A hír igaz, de egyelőre nem szeretnék többet elárulni a válásomról. Annyit mondhatok, hogy a Föld forog, a dolgok folyamatosan változnak, így még bármi megtörténhet, de az ellenkezője is – fogalmazott sejtelmesen a Borsnak Schmuck Andor, akiről úgy tudni, békében válik el szerelmétől.

– Soha egy hangos szó nem hangzott el köztük, tányértörés, ajtócsapkodás sem volt. Ők egész egyszerűen nem ilyenek. A legnagyobb békében és barátsággal válnak el. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy szombaton egy társaságban ücsörögtek egy belvárosi hotel teraszán és élvezték a májusi napsütéstmondta a lapnak egy informátor, aki a neve elhallgatását kérte.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/aktualis/politika/schmuck-andor-hanak-eszter-valas-koltozes/39fjzjj

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?