máj 28, 2021
30 Views
0 0

Fergeteges gyereknap a Netflix-szel? Mondj rá igent!

Written by

Kifejezetten tanulságos családi film A Mitchellék a gépek ellen című, ami segít abban, hogy közelebb hozza és bemutassa a szülők és a gyerekek világát egymáshoz. Idén gyereknapon nézzétek meg ezt a filmet közösen, aztán kiránduljatok egy nagyot, akár telefonok nélkül! A júniusban érkező új tartalmak pedig gyereknap után is garantálják a közös moziélményt az egész családnak.

(A legfrissebb hírek itt)

Próbáltad már az igen napot?

Együnk fagyit reggelire? Elmenjünk a kalandparkba? Döntsenek mindenről a mai napon a gyerekek? Az Igen nap családja bevállalta, az eredmény pedig a Netflixen megtekinthető. Nem állítjuk hogy könnyű átadni az irányítást, de néha megéri. Ha nem vagytok benne biztosak, jó ötlet egy napig a gyerekek kezébe adni a döntés jogát, nézzétek meg az Igen napot: néhány alapvető szabályt betartva garantáltan különleges élményekben lehet részetek.

Gyerekbiztos gyereknap

A már említett A Mitchellék a gépek ellen és az Igen nap mellett, az alábbi gyerekeknek szóló filmekre gond nélkül igent mondhattok: Jurassic World: Krétakori tábor, Gofrincs és Mocsi és Lunaria – Kaland a Holdon.

Alakítsátok együtt a történet menetét

A Netflix kínálatában egyre több interaktív tartalom található kifejezetten a gyerekek számára. Most a gyerekek is kipróbálhatják milyen lehet a Bébi Rt-t vezetni (Bébi úr – Kapd el a bébit!), vagy együtt menthetik meg Maricela kedvenc lovát a lótolvajok kezei közül a Szilaj – A szabadon száguldó: A kalandos vágta című interaktív mesében, Az utolsó srácok a Földön című rajzfilmben pedig felvehetik a harcot a szörnyekkel.

Júniusi újdonságok

Júniusban több izgalmas tartalom is érkezik. A kívánságsárkány (premier: június 11.) amelyben egy varázslatos sárkány segíti valóra váltani főhősünk álmát, a Sailor Moon (premier: június 3.) a kanapé kényelméből egyenesen Tokióba repíti a nézőket. A Szuperszörnyecskék (premier: június 1.) kedvenc gyermekdalainkat varázsolják újjá, június 18-án pedig Kevin Hart egy szívmelengető, vicces és érzelmes igaz történetben mutatja be az Apaság kihívásait. A Csillagsugár 4. évadára sem kell már sokat várni, június 29-től már elérhető a Netflixen.

www.blikk.hu/streaming/gyereknap-netflix-filmek-ujdonsag/8jtx8xn

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?