ápr 12, 2021
18 Views
0 0

Férfi röpi Extraliga: megint a MAFC-nál az előny a bronzcsatában

Written by

A férfi röplabda Extraliga bronzcsatájának harmadik mérkőzését játszották le hétfőn a Folyondár utcában. A vendég Vegyész kezdte jobban a mérkőzést, de aztán belelendült a MAFC is, és meg tudta fordítani a találkozót, így újra vezetéshez jutott a párharcban. Ráadásul a vendégek légiósa, Mineiro is megsérült. Folytatás csütörtökön, Kazincbarcikán.


Hirdetés

Férfi röplabda Extraliga 3. helyért, 3. mérkőzés:

MAFC-BME–Vegyész RC Kazincbarcika 3:1 (–21, 25, 22, 18)
Folyondár Sportközpont, Budapest, zárt ajtók mögött. V.: Tillmann, Halász E.
MAFC: Dimitrov 1, Mihalev 2, Kovács S. 8, Csoma 32, Georgiev 20, Eke 9. Csere: Bene (liberó), Benkő 7, Bakóczy 1. Vezetőedző: Nagy Péter.
Vegyész: Páez 4, Ciupa 15, Péter M. 1, Árva 15, Mineiro 15, Mihalj 7. Csere: Dudás (liberó), Juhász 8, Budai 2, Bibók, Csizmadia. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
MESTERMÉRLEG
Nagy Péter:
– Nagyon örülök a győzelemnek. A harmadik játszmában nagy barcikai előnyt sikerült megfordítanunk, s talán ez döntőnek bizonyult. Remélem, ez a lelkesedés, amit ma láttam a srácoktól, kitart a barcikai meccsre, és le tudjuk zárni a sorozatot.
Toronyai Miklós: – Remekül kezdtük a mérkőzést, sajnálatos módon a második játszmában legjobbunk, Mineiro megsérült, és az ő hiányát nem bírtuk el. Próbáltunk minél jobban teljesíteni, sajnos nem sikerült, bízom abban, hogy hazai pályán egyenlíteni tudunk, aztán majd meglátjuk…
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2–1 a MAFC-BME javára.

www.nemzetisport.hu/roplabda/ferfi-ropi-extraliga-megint-a-mafc-nal-az-elony-a-bronzcsataban-2820525

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?