máj 6, 2021
19 Views
0 0

Férfi kézi: Szerettem volna még egy évet Szegeden maradni – Källman

Written by

Még kedden jelentette be a Mol-Pick Szeged, hogy nem hosszabbítja meg Jonas Källman lejáró szerződését. A kézilabdázó a svéd Aftonbladetnek adott ezután interjút, amiben beszélt arról, hogy hiába szeretett volna a Tisza-parti együttesnél maradni, a klub nem tartott rá igényt.

Jonas Källman még egy évet maradt volna Szegeden (Fotó: Török János/Délmagyarország)


Hirdetés

„Szomorú ez a helyzet. Még karácsonykor beszéltem a csapattal, hogy szeretnék még egy évet itt maradni, azonban azt mondták, hogy várnom kell. Hétfőn érkezett a levél, hogy nem szeretnének hosszabbítani velem, hiszen egy fiatalabb játékossal erősítenek” – mondta a lapnak Jonas Källman.

A júliusban a 40. életévét betöltő balszélső emellett elmondta, úgy gondolta továbbra is adhat valamit a csapatnak, viszont ez nem valósulhat meg a jövőben. Nem csalódott, de sajnálja, hogy ezt májusban közölték vele.

„Mindenre nyitott vagyok, Svédországtól Spanyolországig. Szeretnék még egy évet játszani, de ha valami történne, akkor is edzőként szeretnék elhelyezkedni valahol. Nagyon szeretnék a jövőben is a kézilabdán belül maradni” – zárta gondolatait a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes játékos.

www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-szerettem-volna-meg-egy-evet-szegeden-maradni-kllman-2824769

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?