máj 7, 2021
14 Views
0 0

Fenyő Iván: elfogadtam, hogy talán egyedül élem le az életem

Written by

Ezzel őszinte meglepetést okozott a házigazdának, hiszen Ivánról köztudott, hogy hatalmas érzelmeket képes megélni, s rendkívül érzékeny a világra. Eddigi szerelmi kapcsolataiba is hatalmas elánnal vetette bele magát, de most úgy tűnik, csalódott, s lemondott arról, hogy valaha boldog legyen egy nő oldalán. Igaz, Hajdú kérdéseire úgy fogalmazott, nem éli meg kudarcként, hogy még nem találta meg az igazit, és nem is biztos benne, hogy a nagy ő valaha is megérkezik.

(A legfrissebb hírek itt)

– És ha egyedül maradsz? – kérdezte Hajdú.

– Akkor így alakult… – mondta egykedvűen Fenyő, hozzátéve: nem éli meg kudarcként, hogy túl a negyvenen még szingli. – Ez nem csak rajtam múlik, egyrészt igen, másrészt nem…

Szerinte sokan fejest ugranak egy kapcsolatba, csak azért, hogy ne maradjanak egyedül, ő azonban más utat választott. A színművész saját bevallása szerint eddig kétszer volt igazán szerelmes. Az első nő az életében, akivel közösen képzelte el a jövőt, kollégája, Jordán Adél volt, majd egy nála 13 évvel fiatalabb lányba, Szandrába szeretett bele, akit el is akart venni feleségül, ám végül a sors másként rendezte az életüket. Most azonban nincs kiszemeltje.

(Ez is érdekelheti: Blikk + Győző – Fenyő Ivánt autóbalesete terelte a tudatosabb életre)

– Olyan nincs, akinél azt érzem, hogy „Ő”. De persze, nem kell feltétlenül lenned valakivel. Viszont ha vagyok, akkor én nagyon szerelmes tudok lenni, nagyon-nagyon… – kalandozott el a színművész.

– Nagyon bele tudok állni, nagyon benne tudok lenni, és egyre jobban fejlődök. Régen Adéltól onnan indultunk, hogy volt egy szerelmem, akit megcsaltam. A második szerelmemet már nem, a harmadikat pláne. Tehát fejlődöm – magyarázta Iván, aki nem tudja eldönteni, hogy legutóbbi kapcsolata miért is futott zátonyra, abban azonban biztos, nem ő mondta ki, hogy legyen vége.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/fenyo-ivan-elfogadta-magany-szerelem-parkapcsolat-vallomas/egtx90l

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?