ápr 8, 2021
4 Views
0 0

Feltehetően bódult állapotban vezetett a sofőr

Written by

A mosonmagyaróvári járőrök elfogták az 54 éves férfit, akiről a vele szemben zajló rendőri intézkedés során az is kiderült, hogy egy barátja nevére szóló okmánnyal akarta igazolni magát.

A rendőrök 2021. április 6-án éjfél előtt igazoltatták egy gépkocsi vezetőjét és utasát Mosonmagyaróváron, a Terv utcában. Az autóban ülők zavart viselkedése miatt az intézkedők átvizsgálták a gépkocsit is, amiben egy drogfogyasztáshoz szükséges eszközt találtak. A járművet vezető férfi elismerte, hogy korábban kábítószert fogyasztott, illetve igazoltatásakor egy szlovák személyigazolványt adott át a járőröknek. Az okmányon szereplő adatok és fénykép alapján az egyenruhások kétségbe vonták, hogy valóban az ellenőrzött személy látható az igazolványon. A sofőrt és női utasát elfogták, majd előállították őket a rendőrkapitányságra.

Az előállítása közben a járművezető elismerte, hogy a barátja adataival akarta igazolni magát, illetve a későbbiekben vele szemben alkalmazott drogteszt is pozitív értéket mutatott, ezért őt a nyomozók közokirat-hamisítás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A mosonmagyaróvári rendőrök a szlovák férfival szemben bódult állapotban történő járművezetés vétsége miatt szintén eljárást indítottak.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/helyi-hirek/feltehetoen-bodult-allapotban-vezetett-a-sofor

Komment írása

Article Categories:
police.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?