okt 15, 2020
2 Views
0 0

Felmondtak a Médiapiac teljes szerkesztőségének

Written by

Felmondtak a Médiapiac teljes szerkesztőségének

Az újságot Boros Bánk Levente, a Médianéző Központ igazgatója vásárolta meg, ő lett a kiadóvezető.

A Magyar Nemzet is megírta, hogy tulajdonosváltás történt, és a jobboldalhoz köthető, kormányközeli politólugus elmondása alapján független “mérvadó lapot” szeretne.

A lapban hangsúlyozta a baloldali média irányába is nyitott lesz a Médiapiac, a hazai baloldali sajtóorgánumok vezetői, tulajdonosai, valamint innovációi is szerepelnek majd a lapban. Emellett bemutatják azokat a jobboldali médiumoknál dolgozó embereket is, akik kimagasló munkát végeznek a maguk területén – szemlézi az MTI. 

Mindeközben a Média1 lehozta, hogy az új tulajdonos érkezésével elbocsátották a teljes szerkesztőséget. Az oldal értesülései szerint a szerkesztőség tagjait értekezletre hívták, majd ennek végére mindenkit elküldtek. Ahogy egyikőjük fogalmazott: „kisöpörték az egész szerkesztőséget.” A cikk továbbá arra is felhívja a figyelmet, hogy a Médiapiac Online impresszumából eltűntek a korábbi szakújságírók nevei. 

“Terveink szerint elsődleges információforrássá kell a lapnak válni, egyes médiapiaci, de politikailag releváns témák is nálunk jelenhetnek majd meg először. Ebben segítségünkre lesz a Médianéző Központ és a Nézőpont Intézet által felhalmozott szakmai know-how és tudástár, valamint a lapban publikáló, szakmailag elismert újságírók” – mondta korábban Boros Bánk Levente 

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201015-felmondtak-a-mediapiac-teljes-szerkesztosegenek

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?