ápr 8, 2021
1 Views
0 0

Fellázadtak: maszk nélküli tömeg küldte ki az ellenőröket egy illegálisan nyitva lévő étteremből – videó

Written by

Maszkviselés, vendéglátó egységek zárva tartása, távolságtartás és létszámkorlát: Kanadában továbbra is érvényben vannak a korlátozó intézkedések. Egy étterem ennek ellenére megnyitotta kapuit, és tömegeket fogadott vendégül, mikor aztán betévedtek az egészségügyi ellenőrök. A maszkot nem viselő vendégtömeg válasza pedig egyértelmű elutasítás volt a hivatalos ellenőrzés iránt.

(A legfrissebb hírek itt)

Az esetről még videó is készült, ahol az étterem női tulaja, magára kötve egy kisbabával, éppen azt mondja a betévedő ellenőröknek, hogy szerinte birtokháborítást követnek el. Ezek után a bent lévő tömeg kiabálni kezd az ellenőröknek, hogy menjenek el, ők pedig végül el is mennek, mire a bent lévők tapssal és ujjongással válaszoltak – írja a Global News.

Betöltés…

(Ez is érdekelheti: Romániában is tüntetnek a lezárások ellen)

Az étterem büntetést nem kapott, viszont elrendelték az április 20-ig tartó bezárását. Az étterem tulaja Instagramon azt reagálta: “Nem azért csináltuk ezt, hogy extra pénzt keressünk, vagy mert azt gondoljuk, hogy jobbak vagyunk másoknál, és hogy nekünk ki kellene nyitnunk, míg mások zárva vannak, ennek semmi köze ehhez. Azért csináltuk, mert a dolgoknak meg kell változniuk.”


EXTRA AJÁNLÓ
Állást keres? 5+1 ok, amiért jó a GE-nél dolgozni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/masz-nelkuli-tomeg-lazad-az-ellenorok-ellen-etterem-kanada/33zv5xj

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?