márc 30, 2021
4 Views
0 0

Felkeresi az ellátórendszer legmegterheltebb egységeit Kásler Miklót

Written by

Felkeresi az ellátórendszer legmegterheltebb egységeit Kásler Miklót

Látogatásának célja, hogy a koronavírus-járvánnyal szembeni egészségügyi védekezés legkritikusabb időszakában közvetlen tapasztalatokat szerezzen.

Kásler Miklós a Facebook-oldalára feltöltött videóban azt mondta: az egészségügyi ellátórendszer legnagyobb megterhelésnek kitett egységeit és a frontvonalban helytálló egészségügyi dolgozókat keresi fel. Látogatásának célja, hogy a koronavírus-járvánnyal szembeni egészségügyi védekezés legkritikusabb időszakában közvetlen tapasztalatokat szerezzen.

Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben tett látogatásának tapasztalatai alapján a miniszter közölte: a dolgozók odaadása “az egy éve tartó folyamatos küzdelem” ellenére változatlan maradt, az oltások beadása pedig rendben folyik.

Az intézetben dolgozók sok gyógyulásról számoltak be neki, egy fiatal férfi például 102 napos lélegeztetés után gyógyult meg. Megérintette ez a találkozás, hiszen látott “egy ifjút életre kelni” – fogalmazott. Látta régi kollégáit fáradtan és elégedetten, és látta a jól felszerelt intenzív osztályt, amelyet közösen teremtettek meg – fűzte hozzá.

Csúcson a járvány, rendkívül leterheltek a kórházak!

atv.hu/MTI

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210330-felkeresi-az-ellatorendszer-legmegterheltebb-egysegeit-kasler-miklor

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?