ápr 7, 2021
8 Views
0 0

"Felkavaró volt újra ott járni" – visszatért állítólagos fogvatartásának helyszínére a szegedi képviselő, Szabó Bálint döbbenetes dolgot állít

Written by

16 perce

Mérföldkőhöz érkezett a rendőrség Szabó Bálint eltűnésével kapcsolatban / Fotó: Facebook

Mérföldkőhöz érkezett a rendőrség Szabó Bálint eltűnésével kapcsolatban / Fotó: Facebook

Szeged — Mérföldkőhöz érkezett a rendőrség Szabó Bálint rejtélyes eltűnésének, majd előkerülésének ügyében. A szegedi önkormányzati képviselő maga osztotta meg közösségi oldalán, hogy a Békés megyei egyenruhások megtalálták azt a fémkonténert, amiben őt állítása szerint másfél órán keresztül fogva tartották. Szabó megörökítette, ahogy a nyomozók helyszínelnek.

– Felkavaró volt újra ott járni, de ami igazán döbbenetes, hogy a városunktól nem túl nagy távolságra lévő helyszínt a szegedi rendőrök „elfelejtették” felkutatni és leszemlézni – fogalmazott Szabó.

(A legfrissebb hírek itt)

A helyszínre érkező rendőrök nyomokat rögzítettek a hatalmas fémkockán / Fotó: Facebook

A helyszínre érkező rendőrök nyomokat rögzítettek a hatalmas fémkockán / Fotó: Facebook

A képviselő korábban is azt állította már, hogy a szegedi rendőrség a baloldali városvezetés befolyása alatt áll. Sőt arra utalt, hogy az eltűnése mögött az önkormányzat ügyeinek firtatása állhat. Hogy a látszatát is elkerüljék a csongrádi rendőrök az elfogultságnak, a nyomozást békési kollégáiknak adták át, akiket megkerestünk az üggyel kapcsolatban, ám lapzártánkig nem válaszoltak. Szabót ugyancsak többször hívtuk telefonon, miután kitette a legfrissebb beszámolóját, de nem értük el.

Kapcsolódó: Újabb fejezethez ért a szegedi képviselő rejtélyes ügye: azt állítja, megtalálták a rendőrök a konténert, ahol fogva tartották – Fotókat is mutatott róla

A független képviselő azt állítja, ebben a konténerben kellett raboskodnia / Fotó: Facebook

A független képviselő azt állítja, ebben a konténerben kellett raboskodnia / Fotó: Facebook

A független képviselő február közepén tűnt el, majd később Szeged mellett egy felüljárón találtak rá kihűlve. Állítása szerint rátámadtak, megfenyegették, a cipőfűzőjével egy villanyoszlophoz kötözték, majd minden ruhájától megfosztva, egy égő szalmabálán tért magához.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Állást keres? 5+1 ok, amiért jó a GE-nél dolgozni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)
Szabó Bálint eltűnés mérföldkő rendőrség fogvatart

www.blikk.hu/aktualis/krimi/szabo-balint-fogvatartas-visszatert-helyszin-szegedi-kepviselo/prnb4sb

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?