okt 15, 2020
7 Views
0 0

Felkavaró őszinteséggel vallott betegségéről új dalában a magyar énekesnő – videó

Written by

Szigeti Zsófi 2016-ban Shaibo néven alapított zenekart, amely az évek során szólóprodukcióvá formálódott és a Solére nevet kapta. Azóta sorra jelenteti meg az alkotásait, amelyek több réteghez is szólnak, elektronikus space-pop stílusban mozogva saját érzéseit és emlékeit örökítve meg.

(A legfrissebb hírek itt)

Zsófi legújabb dalában bátran vállalja történetét: szeretné kiadni magából az érzelmeit, hogy ezzel másoknak is segíthessen. A borderline személyiségzavarral küzdő énekesnő úgy érzi, a friss szerzemény önmagának is terápia.

“Sok évvel ezelőtt történt velem valami, ami a személyiség zavaromat okozta, s azóta minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt kidolgozzam magamból. Amellett, hogy számomra hatalmas mérföldkő az, hogy ez az első dalom, amit száz százalékban terápiás jelleggel engedtem ki magamból, szeretném, ha okot adhatna sokaknak arra, hogy beszélgessünk. Kivel mi történt, mondjuk ki, ne féljünk tőle, és segítsünk egymásnak ahelyett, hogy bélyegeket ragasztgatnánk. Nem tabu az abúzus, a fájdalom, a küzdelmek, ezek sajnos szinte mindannyiunk életének részei. Bízom benne, hogy erőt adhat ez a dal azoknak, akik még mindig árnyékban bújtatják a történetüket” – osztotta meg Solére.

“A Hold meg én” klipjét Kocsis Bence rendezte, a képi vilég Kiss Péter operatőr és vágó munkáját dicséri, a gyártásért pedig a Forward Production felel. A videó főszereplői Az SZFE diákjai, Rezes Dominika, Gombó Viola Lotti és Veszelovszki Janka.

(Ez is érdekelheti: Megérkezett a Tankcsapda és Till Attila közös klipje: élőben jelentkezett a premier estről a születésnapos zenekar)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/zene/szigeti-zsofi-solere-borderline-szemelyisegzavar-klippremier/57vfgdm

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?