okt 26, 2020
11 Views
0 0

Felismeri ezt a férfit? A XVI. kerületből tűnt el, keresi a rendőrség

Written by

A Budapesti- Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 50 éves Mravik Csaba Tibor ügyében.

(A legfrissebb hírek itt)

A rendelkezésre álló adatok szerint az 50 éves férfi 2020. október 26-án – pontosan meg nem határozható időben – XVI. kerületi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, ám a munkahelyén nem jelent meg, 12 óra óta pedig telefonja kikapcsolt állapotban van. Azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

Mravik Csaba Tibor körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid, sötétbarna. Eltűnésekor sötét pulóvert és kantáros, szürke munkásnadrágot viselt.

(Őket is keresik)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon – írja a police.hu.

(Eltűnt személyek)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Megszületett! Tippek, hogy jobban boldoguljunk a babázás első heteiben (x)
Megéri a hitelkártya? 9 gyakori kérdés és válasz az igénylés előtt (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/budapesti-rendorseg-keresi-mravik-csaba-tibort-xvi-kerulet/ndhbzwy

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?