okt 15, 2020
6 Views
0 0

Felcsillant a remény: Visszakaphatja a NAV-tól a pénzét Győzike ?

Written by

A showmantől még 2017-ben foglaltak le közel 200 millió forintot, ám idén júliusban jogerős ítélet született arról, hogy 93 millió 800 ezer forintot vissza kell adni a Romantic frontemberének. Hiába írtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV), hiába követelik vissza immár kamatostul az összeget, csupán pár napja kaptak választ az illetékes hatóságtól, amely szerint foglalkoznak Győzike ügyével.

(A legfrissebb hírek itt)

– Szomorú vagyok, hogy játszanak velünk, és hogy több hónap kell, hogy választ adjanak. Miért nem történt eddig semmi? Az biztos, hogy nem hagyjuk ennyiben az egészet. Nagyjából egymillió forint lesz a kamat, amit még adniuk kell, és már annak a pénznek is megvan a helye. Felvettem a kapcsolatot egy alapítvánnyal, amely daganatos gyermekek gyógyulását segíti, már csak a hatóságon múlik, mikor tudom elvinni nekik a pénzt – mondta lapunknak Győzike.

(Ez is érdekelheti: „Egy éve egy szót sem váltottunk már a testvéremmel” – Családi viszály szakította szét Gáspár Győzőt és Zsoltit)

De vajon mikor láthatja viszont pénzét a Gáspár család? Lehet, hogy csak napok kérdése, de könnyen meglehet, hogy tovább húzódik az ügy.

– A hatóságok részéről időhúzás megy, aminek az oka teljesen érthetetlen. Augusztus óta az ügyben keletkezett valamennyi papír, többek közt a jogerős másodfokú ítélet is náluk van, amely értelmében ügyfelemnek már régen vissza kellett volna kapni a pénzét – kezdte lapunknak dr. Erdei Zoltán, Győző ügyvédje. – Nem értjük, hogy miért kell ezt hónapokig húzni, ráadásul így már a kamat kifizetése is elkerülhetetlen. Most más osztályra került Győző ügye, pedig már csak egy gombot kellene megnyomni, és utalni a pénzt. Reméljük, hogy napok, maximum hetek kérdése, hogy ez megtörténjen.

<!– #ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac}

AKÁR FÉLMILLIÓ FORINTOT IS SPÓROLHAT EGY MÁSFÉL MILLIÓS SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖN, HA JÓL VÁLASZT

A THM-plafon ellenére havonta több ezer forintot is spórolhat, ha megfontoltan választ személyi kölcsönt. A Blikk és a Bank360 Személyi Kölcsön Kalkulátorával egyszerűen, mindössze pár kattintással összahasonlíthatja különböző bankok hiteleit. Ha 1 500 000 forintot igényel 72 hónapra, akkor egy kedvező ajánlat kiválasztásával akár félmillió forintot is spórolhat a hitel teljes futamideje alatt. Ezt a hitelkalkulátort használva akár magasabb összegre vagy rövidebb futamidőre is kalkulálhat. Ha meglévő hitelét rendezné egy adósságrendező személyi kölcsönnel,akkor ez a hitelkiváltó kalkulátor segíthet, ha pedig autóvásárláshoz keres kölcsönt, akkor kattintson ide az autóhitel kalkulátorért!

–>

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/visszakaphatja-penzet-gyozike/hmb271r

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?