ápr 28, 2021
3 Views
0 0

Fél kiló csirkemellet akasztottak Orbán Viktor parlamenti irodájához az ajtajára – videó akcióról

Written by

Varga Zoltán szerdai, a Parlament folyosóján felvett, online közvetített sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a bejelentett nyugdíjemelés átlagos mértéke nagyjából kilencszáz forint, de van olyan ember is, aki havonta 247 forinttal kap majd többet. A képviselő hozzátette, a kilencszáz forint egy fél kiló csirkemellre elég. A politikus, aki a kezében tartott egy darab becsomagolt csirkemellet úgy fogalmazott: azt kívánja Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy “egye ezt egy hónapig”, de döntse el, hogy meg akarja-e főzni, vagy sütni, mert ha gázt vagy bármilyen energiát használ, akkor “már köretre nem lesz pénz”.

A DK tavaly nyáron egyszeri, ötvenezer forintos segélyt kért a nyugdíjasok számára – emlékeztetett. Hozzátette, szintén a Demokratikus Koalíció vetette fel az európai minimálnyugdíj ötletét.

Varga végezetül azt mondta, hogy “gyáva és gyenge kormány, gyáva és gyenge, embertelen miniszterelnökének elhoztam a nyugdíjemelését”. Ezt követően Varga Zoltán a kormányfő parlamenti irodájához ment és az ajtógombjára akasztotta a magával hozott csirkemellet.

Videó az akcióról:

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/aktualis/politika/orban-iroda-csirkemell-dk-varga-zoltan-nyugdijemeles/m8wlfjt

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?